Συναγερμοί StarLine για συνεχή έλεγχο του αυτοκινήτου σας

Συναγερμοί StarLine για συνεχή έλεγχο του αυτοκινήτου σας

Η StarLine έχει πολυετή πείρα στην ασφάλεια και δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί της δεκάδες αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρίες διαχείρισης στόλων αυτοκινήτων.

Οι τεχνικοί της StarLine έχουν εξελίξει έξυπνα συστήματα συναγερμού και εντοπισμού που εκμεταλλεύονται πλήρως τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πέρα από μέγιστη ασφάλεια και μια διαδραστική επικοινωνία μεταξύ του οδηγού και του αυτοκινήτου.

Τα μοντέλα συναγερμών της StarLine εξαργυρώνουν μια πείρα 33 χρόνων και δεν περιορίζονται στις κλασικές λειτουργίες αντικλεπτικής προστασίας, αλλά μπορούν ανάλογα το μοντέλο να προσφέρουν όλες τις σύγχρονες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Και με τις προηγμένες τεχνολογίες τηλεματικής GSM+GPRS και GPS+GLONASS εγγυώνται μέγιστη προστασία και ασφάλεια για το όχημά σας.

Και τον έλεγχό του από οποιαδήποτε απόσταση ή σημείο του πλανήτη, καθώς οι σύγχρονες τεχνολογίες σας επιτρέπουν να ελέγξετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας με ακρίβεια έως και λίγων μέτρων και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Έτσι λοιπόν, μπορείς μέσω του συστήματος συναγερμού της StarLine και της αντίστοιχης εφαρμογής στο smartphone να γνωρίζεις την ακριβή θέση του οχήματός σου, να ελέγξεις βασικές λειτουργίες του, να δεις τις διαδρομές που πραγματοποιεί, να επέμβεις στις λειτουργίες του από απόσταση κ.ά.

StarLine

Επιπλέον, η προηγμένη κρυπτογράφηση εξασφαλίζει ισχυρή προστασία απέναντι και στις πιο σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επίδοξοι διαρρήκτες. Τα συστήματα StarLine παρέχουν καινοτόμο προστασία λόγω ενός ειδικού διακριτού λογαρίθμου και μυστικών κωδικών κλειδιών 128 bit, μοναδικών για κάθε συγκεκριμένο σύστημα, που λαμβάνει το τηλεχειριστήριο και η κύρια μονάδα τη στιγμή της εγγραφής.

Οι συναγερμοί της StarLine, της Νο1 εταιρείας συστημάτων ασφαλείας και τηλεματικής στην Ρωσία, προσφέρουν σιγουριά και άνεση στον οδηγό με λειτουργίες όπως να ενεργοποιήσεις το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου από απόσταση χωρίς να αφοπλιστεί ο συναγερμός, ενώ όσοι διαχειρίζονται εταιρικό στόλο θα βρουν τον απόλυτο συνεργάτη για την καταγραφή όλων των κινήσεων, ανοίγοντας δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα πολυμέσων παρακολούθησης starline.online. Ένα ιδιαίτερα πρακτικό εργαλείο για τις εταιρείες ενοικιάσεων, ταξί και εμπορικών μεταφορών, που θέλουν να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα συμβάντα που αφορούν τον στόλο των οχημάτων τους.

Επιλέγοντας λοιπόν ένα μοντέλο συναγερμού από την πλούσια γκάμα της StarLine ο ιδιώτης/επαγγελματίας αποκτά παράλληλα και συσκευή εντοπισμού του οχήματος μέσω δορυφόρου (GPS), με διαρκή ενημέρωση για την κατάστασή του μέσω της τηλεματικής, αλλά και τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης του εταιρικού ή οικογενειακού στόλου οχημάτων.

StarLine

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συναγερμούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών StarLine και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας ή απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2310 477 192.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube