O Ricciardo διαψεύδει τα σενάρια για προσύμφωνο με τη Ferrari

O Ricciardo διαψεύδει τα σενάρια για προσύμφωνο με τη Ferrari

Δηλώσεις του Αυστραλού στο περιθώριο του GP στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ricciardo απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο με τη Ferrari στο πλαίσιο της συνέντευξης για το GP στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Αυστραλός διέψευσε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα των προηγουμένων ημερών, αρνούμενος κατηγορηματικά πως είχε οποιαδήποτε συζήτηση με το Maranello.

Δεν είναι αλήθεια, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Με τον μόνο που έχω συζητήσει είναι η ομάδα μου, η οποία έχει και δημόσια από πέρυσι εκφράσει την επιθυμία της να με κρατήσει στις τάξεις της. Εχουμε συζητήσει λοιπόν με τη Red Bull και στο πλαίσιο αυτό όλα όσα γράφονται για κάτι άλλο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήθελαν τον Ricciardo να έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο με τη Ferrari με βάση το οποίο, μέχρι το τέλος Ιουνίου η Scuderia θα ήταν αυτή που θα είχε τον πρώτο λόγο για συζητήσεις με τον Αυστραλό σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό του μέλλον.
Μάλιστα κάποιοι ήθελαν τον Ricciardo στο πλαίσιο αυτού του προσυμφώνου να έχει πάρει και χρήματα από τη Ferrari.

Στο περιθώριο όλων αυτών των δημοσιευμάτων βρίσκεται και το ενδιαφέρον της Mercedes για τον Ricciardο.
Σε κάθε περίπτωση ο Horner έχει ζητήσει από τον οδηγό του να τον έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του ως το τέλος Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube