Επίσημο, νέο Škoda Octavia Laurin & Klement

Επίσημο, νέο Škoda Octavia Laurin & Klement

H Škoda έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και φωτογραφίες του κορυφαίου μοντέλου της γκάμας του Octavia, Laurin & Klement.

Το Octavia λίφτμπακ και Combi σύντομα θα διατίθενται και στην κορυφαία έκδοση της γκάμας Laurin & Klement που θα ξεχωρίζει από τις 18άρες ζάντες που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά γι’ αυτή.

Το νέα Škoda Octavia Laurin & Klement θα διαθέτουν ακόμη εμπρός φανάρια bi-xenon με φώτα ημέρας LED, όπως LED θα είναι και τα πίσω φανάρια.

Στην καμπίνα, η Škoda εφοδίασε το μοντέλο Laurin & Klement με δερμάτινο τιμόνι που ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες, ηχοσύστημα Canton και επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα με διαφορετικές διακοσμήσεις.



Οι ενδιαφερόμενοι για το νέο Škoda Octavia Laurin & Klement θα έχουν τη δυνατότητα να το παραγγείλουν με το μοτέρ 1.8 TSI που αποδίδει 180 PS ή το δίλιτρο TDI που αποδίδει 150 ή 184 PS. Και τα δύο μοτέρ συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν DSG, ενώ το ισχυρότερο ντίζελ θα διατίθεται αποκλειστικά με DSG και τετρακίνηση. Η τετρακίνηση μπορεί να συνδυαστεί επίσης με το βενζινοκίνητο 1.8 και DSG ή με το χειροκίνητο TDI των 150 PS.



Το νέο Škoda Octavia Laurin & Klement θα παρουσιαστεί επίσημα την άλλη εβδομάδα στο 84ο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης μαζί με το νέο Octavia G-TEC, το «άγριο» Scout και το πρωτότυπο VisionC. Επιπλέον, το σταντ της Škoda στην Ελβετία θα υπάρχει η έκδοση Monte Carlo των Citigo, Yeti και Rapid Spaceback, καθώς τα υφιστάμενα Fabia και Fabia Combi Monte Carlo.

Τα προσεχή χρόνια, κατά δήλωση της Škoda, αναμένεται μεγάλη κινητικότητα από την τσεχική εταιρεία, καθώς θα παρουσιάζει ένα καινούργιο μοντέλο κάθε έξι μήνες.

[Πηγή Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube