Δοκιμές στον πάγο για τo BMW i8 Spyder

Δοκιμές στον πάγο για τo BMW i8 Spyder

Με οροφή τύπου targa και αυξημένη ισχύ θα παρουσιαστεί το 2018 η «ανοιχτή» εκδοχή του BMW i8.

Με την παρουσίαση της ανοικτής έκδοσης του i8 να προγραμματίζεται για το 2018 μαζί το προγραμματισμένο facelift του μοντέλου, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το αυτοκίνητο να κάνει δοκιμές σε... πολικό περιβάλλον.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μια οροφή τύπου targa (δείτε ΕΔΩ το αυτοκίνητο χωρίς την οροφή) με το αμάξωμα να έχει ένα διαφορετικό πίσω τελείωμα, το οποίο παραπέμπει αρκετά στη σχεδιαστική προσέγγιση που είχαμε δει στο πρωτότυπο BMW i Vision Future.

Το κομμάτι πάνω από το κεφάλι των επιβατών αφαιρείται (με το χέρι φυσικά) και οι πίσω κολώνες να μένουν στη θέση τους. Οι δύο «καμπούρες» που συνεχίζουν ως προεκτάσεις πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι τα highlights της σχεδίασης, αν και δεν είναι τόσο φαρδιές και μεγάλες όσο στο concept. Η γραμμή τους κατεβαίνει γρήγορα για να συναντήσει το κάλυμμα του κινητήρα. Τα πίσω φώτα που προεκτείνονται στα δύο αιωρούμενα πτερύγια που δίνουν όγκο στον χώρο πίσω από την καμπίνα επίσης διατηρούνται.

Δείτε ακόμη Δοκιμή και χρονομέτρηση του BMW i8 στην πίστα των Σερρών [video]

Oι πρώτες πληροφορίες θέλουν το ανανεωμένο i8, είτε στην κλειστή είτε στην ανοικτή του έκδοση, να είναι πιο δυνατό από την τρέχουσα έκδοση, με την συνολική παραγόμενη ισχύ να φτάνει τους 420 ίππους

Είναι προφανές ότι έστω και μικρές σε έκταση, αλλαγές θα έχουμε και στον εσωτερικό σχεδιασμό με σημαντικότερη αυτήν της ύπαρξης του νέου συστήματος iDrive.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην τιμή της Spyder έκδοσης, αυτή θα κοστίζει περίπου 10% περισσότερο από την κλειστή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube