Δείτε τη νέα BMW M3 στο Nürburgring [video]

Δείτε τη νέα BMW M3 στο Nürburgring [video]

Μια ματιά στις δοκιμές εξέλιξης της BMW M3 (G80) σε πίστα και σε δρόμο.

Καθώς όλοι περιμένουμε την παρουσίαση της νέας M3 (G80), η BMW δημοσίευσε ένα teaser video με την εξέλιξη του μοντέλου στην πίστα του Nürburgring αλλά και στους δρόμους των γύρω περιοχών.

Το πρωτότυπο προ-παραγωγής που βλέπουμε στο βίντεο είναι καμουφλαρισμένο, όμως μπορούμε να διακρίνουμε το πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, διαχύτη, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και διακριτική αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας. Η μεγάλη είδηση εδώ είναι πως η νέα M3 φαίνεται να μην υιοθετεί την τεράστια γρίλια της συγγενικής M4 Coupé, με τους σχεδιαστές να επιλέγουν μια πιο "εύπεπτη" λύση για την kidney grille της μπερλίνας.

Όπως αποκαλύπτει ο Chirstian Flessa, υπεύθυνος για το στήσιμο των μοντέλων BMW M, η νέα M3 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις - ως πισωκίνητη και ως τετρακίνητη με το σπορ σύστημα τετρακίνησης M xDrive. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πλησιάζει η ώρα της νέας BMW M4

Κάτω από το καπό των M3 Sedan, M4 Coupé, M4 Convertible και M4 Gran Coupé θα βρίσκεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του εξακύλινδρου σε σειρά twin-turbo 3,0 λίτρων. Το μοτέρ θα αποδίδει από 480 PS στις απλές εκδόσεις έως και 510 PS στην κορυφαία Competition. Η δύναμη θα μεταδίδεται στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων M Steptronic και με τη βοήθεια διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Επιπλέον, θα έχουμε ενεργή ανάρτηση με νέα ρύθμιση, ισχυρότερα φρένα και ελαστικά επιδόσεων.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube