Alfa Romeo Giulia Sprint Coupé στη Γενεύη;

Alfa Romeo Giulia Sprint Coupé στη Γενεύη;

Οι πληροφορίες μιλούν για την παρουσίαση μιας δίπορτης Giulia στο Salon de l’ Auto 2017, τον επόμενο μήνα στη Γενεύη.

Η πληροφορία προέρχεται από το αυστραλέζικο website motoring και μιλά για μια Giulia Sprint την οποία έδωσε ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία παράγοντας της τοπικής Alfa Romeo κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της μπερλίνας Giulia.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, τότε μια Alfa Romeo Giulia Sprint Coupe θα έρθει να μπει στο στίβο των πωλήσεων απέναντι στα Mercedes-Benz C-Class Coupé, BMW 4 Series Coupé και Audi A5 Coupé. Θα αποτελέσει δε το τρίτο μοντέλο στην γκάμα της Alfa Romeo που θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα «Giorgio».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180 AT8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180


Η νέα Giulia Sprint, όπως θα ονομάζεται κατά το motoring, προφανώς θα διατίθεται με την ίδια γκάμα κινητήρων με την μπερλίνα και ασφαλώς θα περιλαμβάνει και το 2,9λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V6 με τα 510 άλογα. Ένας σοβαρός αντίπαλος δηλαδή για τα μεσαία κουπέ επιδόσεων της αγίας γερμανικής τριάδας.

Και σύμφωνα με τη λογική και τη διάθεση της Alfa Romeo να αντιπαρατεθεί με τους Γερμανούς, παρατάσσοντας ένα μοντέλο απέναντι σε κάθε δικό τους, θα πρέπει να περιμένουμε αντιστοίχως μια κάμπριο και μια «Sportwagon» Giulia, αθροίζοντας συνολικά τέσσερις τύπους αμαξώματος.

[Πηγή motoring]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube