Πρόστιμο ύψους €540.000 για τον Reus

Πρόστιμο ύψους €540.000 για τον Reus

O Γερμανός ποδοσφαιριστής Marco Reus τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους €540.000 (!), μόλις η Τροχαία ανακάλυψε ότι οδηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια οδήγησης.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι ο Marco Reus, ποδοσφαιριστής της Borussia Dortmund, οδηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια οδήγησης τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Reus τιμωρήθηκε με κλήση για υπερβολική ταχύτητα πέντε φορές, χωρίς να ανακαλύψει η Τροχαία ότι δεν είχε και δίπλωμα.

Σύμφωνα με την Bild, ο Marco Reus εξήγησε ότι, ενώ έκανε μαθήματα οδήγησης από 18 χρόνων, δεν προσήλθε ποτέ για να δώσει εξετάσεις για άδεια. «Αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό το δρόμο τότε, αλλά τους λόγους που με ανάγκασαν να το κάνω δεν μπορώ να τους εξηγήσω σήμερα», σχολίασε ο σταρ της Borussia Dortmund. «Εκείνο που γνωρίζω σήμερα είναι ότι ήταν πολύ αφελές και ηλίθιο. Πήρα το μάθημά μου και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί».

Πάντως, ο Marco Reus δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα για να καλύψει το υπέρογκο πρόστιμο, καθώς η αποδοχές του στην Borussia Dortmund είναι περίπου €180.000 μηνιαίως καθαρά. Έτσι εξάλλου υπολογίστηκε και το πρόστιμο από το γραφείο της Εισαγγελίας που έλαβε υπόψη της ότι ο Marco Reus κερδίζει ετησίως περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (μικτά) ανά έτος.

[Πηγή Bild]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube