Charles Leclerc, τέτοιο λάθος δεν το κάνει ούτε πρωτάρης [video]

Charles Leclerc, τέτοιο λάθος δεν το κάνει ούτε πρωτάρης [video]

Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν ο Charles Leclerc των επτά νικών σε Grand Prix.

Charles Leclerc

Ο Charles Leclerc έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 26 ετών. Οδηγεί για τη Ferrari στη Formula 1, κάτι από μόνο του είναι ένα όνειρο ζωής για τους λάτρεις της οδήγησης.

Μόλις κέρδισε το Ιταλικό Grand Prix το περασμένο Σαββατοκύριακο και τον «εντός έδρας» αγώνα στο Μονακό λίγους μήνες πριν. Αλλά, όπως όλοι οι υπόλοιποι πιλότοι στην F1, ο Charles Leclerc είναι άνθρωπος και κάνει λάθη. Ένα από τα οποία απαθανατίστηκε από έναν TikToker και το τηλέφωνό του και δείχνει τον Μονεγάσκο να χτυπά από πίσω ένα άλλο όχημα ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari Purosangue στο Μόντε Κάρλο.

Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση: Μπορεί τη μία στιγμή να τιθασεύσεις αλάνθαστα ένα μονοθέσιο της F1 και την άλλη να κάνεις ένα παιδαριώδες οδηγικό λάθος

@cameroncamasi Chuck crashing his 400k dollar Purosangue at farimont hairpin #f1 #ferrari @Angelina Orlando ♬ original sound - F1 Best

Είναι ξεκάθαρα ο Leclerc, όπως μπορούμε να δούμε όταν σκύβει μπροστά στο φως του ήλιου. Ο νικητής επτά Grand Prix έχει στην κατοχή του μία ασημί Purosangue και φέρεται να την οδήγησε στη Monza την περασμένη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η 812 Competizione του Charles Leclerc είναι η ομορφότερη Ferrari

Μετά την αρχική πρόσκρουση στην εμβληματική φουρκέτα Fairmont, ο Leclerc κάνει λίγο όπισθεν, ενώ το χτυπημένο όχημα κινείται κάποια εκατοστά προς τα μπροστά. Ο πιλότος κι ο συνεπιβάτης του κάνουν κάποιες — φαινομενικά ίσως απολογητικές — χειρονομίες προς τον μπροστινό οδηγό, τα δύο αυτοκίνητα απομακρύνονται και δεν υπάρχει συνέχεια.

Charles Leclerc

Προφανώς θεωρήθηκε ότι δεν υπήρξε ζημιά, αν και το λογικό θα ήταν να κατέβουν κι οι δύο από τα αυτοκίνητά τους για μια επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τον Charles Leclerc να κυνηγά τους κλέφτες του ρολογιού του με τη Ferrari του [video]

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον χρήστη cameroncamasi την Πέμπτη, αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς συνέβη. Ο Leclerc έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο πριν πάει στο Μπακού για το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα προσπαθήσει να κάνει το σερί με δύο διαδοχικές νίκες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube