Πώς να κερδίσετε μια θέση στην ουρά [video]

Πώς να κερδίσετε μια θέση στην ουρά [video]

Να πώς μπορείτε να πάρετε τη θέση του μπροστινού σας στα διόδια!

Οι ουρές στα διόδια είναι κάτι εκνευριστικό όταν ταξιδεύεις, και γι’ αυτό υπάρχουν αρκετοί που προσπαθούν να κερδίσουν θέση στη σειρά με διάφορους τρόπους.

Κάποιοι κάνουν σλάλομ από το ένα γκισέ στο άλλο, όπου φαίνεται να έχει τη μικρότερη ουρά. Άλλοι έρχονται με φόρα από το πλάι και μπαίνουν μπροστά σου αν καθυστερήσεις λίγο και αφήσεις αρκετή απόσταση από τον μπροστινό σου.

Ορισμένοι μοτοσικλετιστές παρακάμπτουν τη σειρά των αυτοκινήτων και μπαίνουν μπροστά… δικαιωματικά, για να βγάλουν τα γάντια και ν’ αρχίσουν ένα ατελείωτο ψάξιμο στις τσέπες τους για ψιλά. Και πάει λέγοντας…

Ο οδηγός του Hyundai i10 στο video μάλλον δεν είχε τέτοια πρόθεση. Απλά ήταν αφηρημένος κι αιφνιδιάστηκε όταν οι μπροστινοί του σταμάτησαν στην ουρά. Είδε ότι δεν προλάβαινε να σταματήσει πριν χτυπήσει το σταματημένο SUV μπροστά του, προσπάθησε να χωθεί ανάμεσα σε αυτό και την κεντρική μπαριέρα, αλλά δεν χώρεσε…

Χτύπησε την πίσω γωνία του SUV και το χτύπημα, μαζί με την τιμονιά, ανέτρεψαν το i10, που σύρθηκε με τη σκεπή στην μπαριέρα και προσγειώθηκε με τους τροχούς μπροστά από το SUV.

Η θέση στη σειρά είχε κερδηθεί, αλλά η νίκη ήταν μάλλον πύρρειος…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube