Porsche Macan χάτσμπακ

Porsche Macan χάτσμπακ

H Porsche ανέκαθεν ήταν αγαπημένη πλατφόρμα για μετατροπές. Αλλά αυτή εδώ, έστω και εικονική προσωρινά, ίσως χρειάζεται εργοστασιακή φροντίδα.

Ο σχεδιαστικός οίκος GSC (German Special Customs) αποφάσισε πως αν η Macan είναι εξαιρετικό κόμπακτ SUV θα μπορούσε να γίνει κι ένα εκρηκτικό χάτσμπακ. Με αυτά και με αυτά λοιπόν, ανοίγεται στη βιομηχανία aftermarket πεδίο δόξης λαμπρό, αν εντωμεταξύ δεν τους προλάβει η ίδια η… Porsche.

Και μη νομίζετε ότι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι απλώς μια σχεδιαστική σπουδή. Απ’ ό,τι λέει η GSC, ένα πραγματικό βελτιωτικό πακέτο θα είναι έτοιμο τους προσεχείς μήνες για να μετατραπεί η Macan σε αντίπαλο των απανταχού hot χάτσμπακ, premium και μη.

Φυσικά για να γίνουν αυτά, η Macan «προσγειώθηκε» στο δρόμο, φόρεσε ζάντες 22”, χαμηλοπρόφιλα λάστιχα, το ανάλογο υπερμέγεθες body kit για να τα χωρέσει, νέους προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, σπόιλερ και ό,τι τέλoς πάντων χρειαζόταν ένα χάτσμπακ με καταγωγή από το Weissach.   

Η GSC λέει ότι το καπό με τις γρίλιες και οι τεράστιες μπούκες της εξάτμισης έχουν μόνο διακοσμητικό ρόλο και δεν υπάρχει η πρόθεση για βελτίωση κανενός μοτέρ από την γκάμα της Macan και αύξηση της ιπποδύναμής του.

[Πηγή German Special Customs]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube