Περιπετειώδης καταδίωξη Camaro με ανταλλαγή πυροβολισμών [video]

Περιπετειώδης καταδίωξη Camaro με ανταλλαγή πυροβολισμών [video]

Η αστυνομία του Seattle στις ΗΠΑ κυνηγά 35χρονο κακοποιό που οδηγεί κλεμμένη Camaro – με το προβλεπόμενο αποτέλεσμα…

Πλάνα σαν κι αυτά μπορεί να σοκάρουν, όμως η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ δεν καταλήγει κάθε καταδίωξη της αστυνομίας σε απλή σύλληψη, ιδίως αν ο καταδιωκόμενος έχει βγάλει όπλο…

Το συγκεκριμένο video που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία του Seattle (SPD) δείχνει πολλά περιπολικά να κυνηγούν «35χρονο βίαιο κακοποιό», που όχι μόνο είχε βγάλει πιστόλι στο δρόμο, αλλά είχε κλέψει τρία αυτοκίνητα και είχε πυροβολήσει αστυνομικούς – σφάλμα που συνήθως αποβαίνει μοιραίο…

Το video ξεκινά με μια μαύρη Camaro να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να διασταυρώνεται με ένα περιπολικό, το οποίο κάνει στροφή επί τόπου και αρχίζει να την κυνηγά. Η Camaro δείχνει να έχει ήδη χτυπηθεί, καθώς οι αστυνομικοί την πλησιάζουν.

Μετά από κάμποσες διασταυρώσεις με φανάρια, οι αστυνομικοί πέφτουν με το περιπολικό πάνω στην Camaro για να την ακινητοποιήσουν – πράγμα μάλλον παρακινδυνευμένο αφού γίνεται μέσα στην κίνηση.

Η καταδίωξη ξεκινά αλλά αυτό που έχει πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά είναι το περιπολικό, που δεν μπορεί να συνεχίσει. Τη σκυτάλη παίρνουν άλλα και η καταδίωξη συνεχίζεται με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Εδώ είναι που ακούμε από τον ασύρματο ότι «έχουν πέσει πυροβολισμοί».

Καταλαβαίνεις ότι η ιστορία δεν θα έχει αίσιο τέλος και πράγματι, αφού η Camaro χτυπιέται από περιπολικό και ακινητοποιείται, οι αστυνομικοί ούτε καν λένε στον κακοποιό το καθιερωμένο «πέτα το όπλο και βγες με τα χέρια ψηλά».

Δυστυχώς στη σκηνή εμπλέκεται και μια περαστική κοπέλα με ένα RAV4, αλλά καταφέρνει να βγει γρήγορα από το αυτοκίνητο και να απομακρυνθεί τρέχοντας.

Αφού η κοπέλα είναι πλέον ασφαλής, τα πλάνα από άλλη γωνία δείχνουν τους αστυνομικούς να παίρνουν θέση και, περιέργως, την Camaro να κάνει στροφή 180 μοιρών με φουλ γκάζι για να ξεφύγει σε στιλ Fast & Furious. Δεν προλαβαίνει όμως αφού δέχεται καταιγισμό από αστυνομικά πυρά…

[Πηγή: carscoops]

Προσοχή: τα πλάνα μπορεί να σοκάρουν

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube