Αν ο Ken Block ήταν αγρότης… [video]

Αν ο Ken Block ήταν αγρότης… [video]

…θα έκανε τέτοια ακροβατικά με τρακτέρ και σκαπτικά μηχανήματα!

Τα αγροτικά και σκαπτικά μηχανήματα είναι φτιαγμένα για ένα και μόνο σκοπό. Τον λέει και η ονομασία του καθενός: Ο ελκυστήρας (tracteur) έλκει, η θεραλωνιστική θερίζει και αλωνίζει, ο φορτωτής φορτώνει, ο εκσκαφέας σκάβει…

Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα. Όμως η New Holland –το σχετικό παρακλάδι της FIAT και παλιότερα χορηγός της Juventus F.C. – βάλθηκε να μας διαψεύσει. Για να το κάνει, μάλιστα, διοργανώνει μια εκδήλωση που ονομάζει Em Campo”, όπου τα προϊόντα της κάνουν κάθε άλλο παρά αυτό για το οποίο έχουν σχεδιαστεί.

Όπως φαίνεται κι από την ονομασία της, η εκδήλωση αυτή δεν γίνεται στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Γίνεται στη Βραζιλία, για την εκεί αγορά –που είναι τεράστια– και για το εκεί κοινό, που ξέρουμε πόσο του αρέσει το θέαμα και η φασαρία.

Δράση, πυροτεχνήματα, γέλιο… Τρακτέρ, φορτωτές, σκαπτικά να κάνουν κάθε λογής ακροβατικά και ανοησίες για να διασκεδάσουν τους φαν του είδους. Κι εμάς, δηλαδή, θα μας διασκέδαζαν.

Tρακτέρ πηδάνε πάνω από φλεγόμενα χαντάκια, φορτωτές πηγαίνουν στους δύο τροχούς, ένα μεγάλο τρακτέρ κουβαλάει ένα μικρό πάνω στην έξοδο ισχύος του, σαν έντομο με πριαπισμό, ένα ρομπότ χορεύει κι ένα τρακτέρ κλείνει την εκδήλωση βγάζοντας φλόγες από το φουγάρο του.

Δείτε, λοιπόν, στο video πώς διασκεδάζουν οι αγρότες και οι εργάτες στη Βραζιλία. Άλλος ένας λόγος για να τα παρατήσουμε όλα και να μεταναστεύσουμε εκεί…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube