Νόμιμη η πληρωμή του δάσκαλου οδήγησης με σεξ στην Ολλανδία!

Νόμιμη η πληρωμή του δάσκαλου οδήγησης με σεξ στην Ολλανδία!

Τι σύμφωνο συμβίωσης, τι μαλακά ναρκωτικά και πράσινα άλογα…

Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας ανοιχτόμυαλο, αλλά σίγουρα δεν φτάνετε σε ολλανδικό επίπεδο. Κι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για κάπνισμα «χόρτου».

Αν είστε δάσκαλος οδήγησης –ή σκέπτεστε να γίνετε– φτιάξτε βαλίτσα για Ολλανδία. Δεν χρειάζεται να μάθετε καν τη γλώσσα, αφού όλοι εκεί μιλούν αγγλικά. Και φαίνεται να ξέρουν τι σημαίνει το ride for a ride” (αν δεν το ξέρετε, googlάρετέ το).

Στη χώρα λοιπόν όπου η πορνεία έχει νομιμοποιηθεί, κάποιοι σκέφτηκαν να παρακάμψουν εντελώς το χρηματικό για την πληρωμή υπηρεσιών και να υιοθετήσουν μια πιο άμεση προσέγγιση «υπηρεσίας-για-υπηρεσία».

Με άλλα λόγια, αν κάποιος/α εκεί θέλει να μάθει να οδηγεί και βρίσκει τον εκπαιδευτή ελκυστικό ή έστω ανεκτό, τότε μπορεί να μην πληρώσει για τα μαθήματα με τον παραδοσιακό τρόπο. Απλά να συμφωνήσει να κάνει σεξ με τον εκπαιδευτή.

Για μια συντηρητική κοινωνία, αυτό είναι ανήκουστο. Μπορεί να ξέρουμε ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, όμως η διαφορά εδώ είναι ότι όλα είναι νόμιμα. «Ανεπιθύμητα», αλλά νόμιμα. Φυσικά ο μαθητής πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και η σεξουαλική δραστηριότητα να μην επηρεάζει τη δημόσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph, η ανταλλαγή υπηρεσιών είναι νόμιμη μόνο όταν την προτείνει ο εκπαιδευτής. Το ζήτημα τέθηκε στην Ολλανδική Βουλή από ένα βουλευτή του κόμματος Χριστιανική Ένωση (ορίστε;). Απάντησαν οι υπουργοί Μεταφορών και Δικαιοσύνης, ξεκαθαρίζοντας ότι, αν και η κυβέρνηση δεν εγκρίνει αυτή την πρακτική, είναι εντούτοις απόλυτα νόμιμη.

Ίσως να έπρεπε να ερωτηθεί και ο υπουργός Οικονομικών, αφού αυτού του τύπου οι δοσοληψίες παρακάμπτουν την εφορία. Τι θα γινόταν αν οι πολίτες άρχισαν να ανταλλάσσουν αντί να αγοράζουν και να πωλούν; Θα μπορούσαν να πληρώσουν και τους φόρους με σεξ;

Στο μεταξύ, το κίνημα ride for a ride” εξαπλώνεται και όλο και περισσότεροι ψάχνουν στο διαδίκτυο για τον «σωστό» εκπαιδευτή οδήγησης. Σίγουρα πολλοί γονείς θα προτιμούσαν να πληρώσουν αυτοί για τα μαθήματα οδήγησης των τέκνων τους, αλλά οι νεαροί πάντα θα βρουν κάπου αλλού να ξοδέψουν τα χρήματα. Τα τελευταίου τύπου smartphones δεν τα δίνει κανείς τζάμπα…

Και κάτι τελευταίο: πώς μπορεί να δώσει κανείς προκαταβολή;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube