Η Porsche γιόρτασε τα 75α της γενέθλια στη Laguna Seca

Η Porsche γιόρτασε τα 75α της γενέθλια στη Laguna Seca

Περισσότεροι από 90.000 θεατές συγκεντρώθηκαν στη Laguna Seca για να δουν κλασικές Porsche και την ολοκαίνουργια 911 GT3 R Rennsport.

Porsche Rennsport

Το Rennsport Reunion της Porsche στην Καλιφόρνια ήταν το απόλυτο πάρτι γενεθλίων με κλασικά μοντέλα, αγώνα τρακτέρ και τη φαντασμαγορική 911 GT3 R Rennsport σε πρώτη προβολή.

Στο έβδομο Reunion της, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πρόσφερε τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση. Περισσότεροι από 90.000 λάτρεις της αυτοκίνησης παραβρέθηκαν στη Laguna Seca για να απολαύσουν μια ποικιλόμορφη συλλογή από κλασικές και καινούργιες Porsche στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 75α της γενέθλια.

Μπορείτε να φανταστείτε καλύτερα γενέθλια; 90.000 καλεσμένοι σε τέσσερις ημέρες Porsche ξεφαντώματος!

Το αποκορύφωμα του Σαββατοκύριακου ήταν η παγκόσμια αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας 911 GT3 R Rennsport που μπορεί να οδηγηθεί μόνο στην πίστα. Βασίζεται στην αγωνιστική GT3 R και θα παραχθεί σε μόλις 77 μονάδες.

Porsche 911 GT3 R Rennsport

Ενώ η αγωνιστική εκδοχή αυτοκίνητο υπόκειται σε περιορισμούς εξαιτίας των κανονισμών της κατηγορίας της, το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής του ενός εκατομμυρίου συμμορφώνεται μόνο με τη φαντασία των μηχανικών που την εμπνεύστηκαν.

Με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα να αποδίδει 620 PS και μια πίσω αεροτομή εμπνευσμένη από τη Daytona 935/77, η GT3 R αποδείχθηκε περισσότερα από 4" ταχύτερη στον γύρο από την αγωνιστική πρόγονό της.

Porsche

Κατά πολλούς όμως, το κλου της εκδήλωσης ήταν ο αγώνας με τα τρακτέρ της Porsche. Με τους οδηγούς να τρέχουν προς τα οχήματα, σε μια εκκίνηση που θύμισε παλιό Le Mans, οι θεατές απόλαυσαν επικές μονομαχίες με μόλις 25 km/h.

Porsche Rennsport

Άλλα σύγχρονες ιδιαίτερες Porsche που συμμετείχαν ήταν το πρωτότυπο Mission X, η Vision 357 Speedster, η GT4 e-Performance κι η αγωνιστική 963. Συνολικά, πάνω από 300 οχήματα έτρεξαν στην πίστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μεταξύ των οποίων και τα τρακτέρ που προαναφέρθηκαν. 

Porsche Rennsport

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαζέψουν εκατοντάδες αυτοκίνητα δρόμου όλων των ηλικιών στους χώρους στάθμευσης, αλλά και την 356 SL Gmünd Coupe που κέρδισε την κατηγορία των 1.100 cc στις 24 Ώρες του Le Mans το 1951 και την Porsche RS Spyder που σημείωσε σημαντικές επιτυχίες τη δεκαετία του 2000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube