Ένα μαύρο Challenger SRT Hellcat για τον... χωρισμένο Batman [video]

Ένα μαύρο Challenger SRT Hellcat για τον... χωρισμένο Batman [video]

Αυτό έλειπε: να μη μπορεί ν’ αγοράσει ένα Dodge κοτζάμ εκατομμυριούχος!

Στη μεγάλη οθόνη θα οδηγεί το καινούργιο Batmobile. Στην κανονική του ζωή, μόλις αγόρασε το muscle car των 717 ίππων.

Ο λόγος για τον Ben Affleck που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice. Ο 42χρονος υποδύεται, για πρώτη φορά, τον Μαύρο Ιππότη – αν και θ’ αργήσουμε να τον δούμε, αφού το φιλμ θα βγει στις αίθουσες το 2016.

Με βάση το στάτους και το κασέ του στο Hollywood, το ότι έδωσε κάτι παραπάνω από 60 χιλιάδες δολάρια για ένα μαύρο Challenger SRT Hellcat δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο. Οι περισσότεροι συνάδελφοί του κυκλοφορούν με πολύ πιο εξωτικά σούπερκαρ.

Το ότι επέλεξε ένα αμερικάνικο muscle car αντί για μια Ferrari, π.χ., είναι από μόνο του είδηση. Με 717 PS, βέβαια, και το τετρακοσάρι σε 11,2’’ (!), δεν θα κοιτάζει αλλού στο φανάρι – χώρια που δεν χρειάζεται ν’ αποδείξει κάτι...

Η αγορά του αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την, επίσης ηθοποιό, Jennifer Garner μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά, πάλι, δεν άφησε αδιάφορα τα αμερικάνικα media που αμέσως του κόλλησαν την ταμπέλα του 40άρη που περνά κρίση μέσης ηλικίας.

Στην FCA πρέπει ν’ ανοίγουν σαμπάνιες. Σκεφτείτε το λίγο: ο Οσκαρικός Ben Affleck, ο νέος Batman, αγόρασε και κυκλοφορεί στο LA το Hellcat! Αυτό κι αν είναι δώρο εξ ουρανού.

[Πηγή: People via Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube