Ηλεκτρική «Lamborghini Aventador» made in China

Ηλεκτρική «Lamborghini Aventador» made in China

Δεν έχουν το θεό τους οι Κινέζοι. Έβαλαν καβούκι «Lamborghini Aventador» σε μια ηλεκτρική... χελώνα των 10 PS.

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κίνα, απατάσθε. Ύστερα από το αντίγραφα ευρωπαϊκών μοντέλων, ορίστε και ένα που ξεπατικώνει τις γραμμές ενός δημοφιλούς σούπερκαρ: Τη Lamborghini Aventador. Και για να γίνουν τα πράγματα  ακόμα πιο περίεργα, η καρότσα του αυτοκινήτου από κάτω πατά σε ένα ηλεκτρικό μίνι των 10 PS.

 Όταν οι κινεζικές βιομηχανίες σχεδιάζουν αυτοκίνητα που προέρχονται από άλλες εταιρείες, φροντίζουν να σεβαστούν τις διαστάσεις σε σχέση με τις αναλογίες και την κατηγορία των αυτοκινήτων. Αλλά αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε είναι τελείως εκτός κατηγορίας, καθώς πρόκειται για ένα λιλιπούτειο ηλεκτρικό για την πόλη σχεδιασμένο δυναμικά ως Lamborghini Aventador.

Οι ομοιότητες λοιπόν με το ιταλικό V12 σταματούν εδώ.  Κάτω από την καρότσα του Lishededidong Urban Supercar κρύβεται ένα αναιμικό ηλεκτρομοτέρ των 10 PS. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει το αυτοκίνητο μετά βίας φτάνει τα 80 km/h, ενώ η  αυτονομία, τουλάχιστον η δηλωθείσα, τα πάει πολύ καλύτερα, στα 150 km.

Στην καμπίνα, που μπορούν να φιλοξενηθούν τέσσερις επιβάτες, αίσθηση προκαλούν τα κόκκινα μπάκετ εμπρός σε συνδυασμό με το το μαύρο ταμπλό.

[Πηγή CarNewsChina]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube