Χωρίς πράσινο φως το ΜΙΝΙ Touring Superleggera

Χωρίς πράσινο φως το ΜΙΝΙ Touring Superleggera

Ο Peter Schwarzenbauer, επικεφαλής της ΜΙΝΙ, διέψευσε το δημοσίευμα του περιοδικού CAR για έγκριση στην παραγωγή του διθέσιου ρόουντστερ Superleggera.

«H BMW δεν ενέκρινε ένα ρόουντστερ που θα βασίζεται στο Superleggera concept και που θα ενταχθεί στην γκάμα της ΜΙΝΙ. Η βρετανική εταιρεία δεν έχει πάρει την απόφαση να προσθέσει ένα μίνι MINI στην γκάμα της που θα το κατασκευάζει με την Toyota».

Με αυτά τα λόγια, ο επικεφαλής της MINI, Peter Schwarzenbauer, διέψευσε τις αναφορές του περιοδικού CAR σχετικά με την παραγωγή του διθέσιου ρόουντστερ Superleggera που την τοποθετούσε μάλιστα το 2018, προκειμένου να ενισχύσει τη σπορ εικόνα της.

Τον Ιανουάριο το γερμανικό περιοδικό Autobild είχε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι BMW και Toyota συζητούσαν για ένα βασικό μοντέλο για τη ΜΙΝΙ που θα μπορούσε να ονομαστεί Minor.

O Schwarzenbauer, μέλος του ΔΣ της BMW και επικεφαλής της MINI είπε ότι το Superleggera θα μπορούσε να είναι μια «σπουδαία προσθήκη στην γκάμα της ΜΙΝΙ», προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό έχει εγκριθεί». Επίσης δήλωσε ότι είναι μεγάλος φαν του Superleggera από τότε που το πρωτοείδε στο concours d’elegance στη Villa d’Este στο Como στην Ιταλία. Έκτοτε, είπε, «συνεχίζω να πιέζω» να εγκριθεί η παραγωγή του μοντέλου.

[Πηγή MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube