BMW 4 Series Convertible, διά χειρός M Performance

BMW 4 Series Convertible, διά χειρός M Performance

Πάνω κάτω ό,τι μπορεί να φορέσει η 4 Series Coupe από το πακέτο BMW M Performance, μπορεί να το κάνει και η Convertible.

Το τι μπορεί να φορέσει από το πακέτο BMW M Performance η 4 Series Convertible το υποψιαζόμαστε, καθώς το είχαμε δει ήδη στην 4 Series Coupé M Performance το φθινόπωρο του 2013. Τώρα όμως το έχουμε και σε επίσημη φωτογραφία.

Εμείς για να δώσουμε την πλήρη διάσταση αυτής της εξατομίκευσης συμπεριλαμβάνουμε και τις φωτογραφίες της 4 Series Coupé M Performance. Εκείνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν το πλήρες πακέτο M-Performance ή ξεχωριστά στοιχεία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και θα τοποθετούνται από τους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Η 4 Series Convertible με το M Sport Pack που απεικονίζεται στη φωτογραφία φορά μαύρη γρίλια στη μάσκα, 20άρες ζάντες, ανθρακονημάτινους εξωτερικούς καθρέφτες, μαύρη λωρίδα στα πλαϊνά, όλα διά χειρός M Performance.

Στην καμπίνα, το σαλόνι είναι ντυμένο με δέρμα και λωρίδες αλκαντάρα, αλλά και διακοσμημένο με ανθρακονημάτινα στοιχεία. Υπάρχουν ακόμη αγωνιστικό καντράν, τριάκτινο τιμόνι ντυμένο με αλκαντάρα, με κόκκινο δαχτυλίδι στις 12:00 και φωτεινούς ενδείκτες για αλλαγή ταχύτητας, ενώ υπάρχουν ακόμη αλουμινένια πεντάλ.

Στο μηχανολογικό τομέα υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις για το σύνολο μοτέρ/κιβωτίου και σπορ καζανάκι εξατμίσεων, όπως ακριβώς και στην 4 Series Coupé M Performance.

Εκείνο που δεν διευκρίνισε η BMW είναι εάν η σπορ ανάρτηση και το ανθρακονημάτινο body kit της 4 Series Coupé θα υπάρξει στο μέλλον διαθέσιμο και για την Convertible.

[Πηγή BMW UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube