Η Lady Gaga φόρεσε προφυλακτήρα από E-Class [video]

Η Lady Gaga φόρεσε προφυλακτήρα από E-Class [video]

Τι χρησιμότητα έχεις ένας προφυλακτήρας από Mercedes-Benz E-Class; Μα για να κοσμήσεις τη βραδινή τουαλέτα σου, τι άλλο; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο μόδιστρος-φαναρτζής της Lady Gaga!

Lady Gaga, ercedes-Benz E-Class

Έχουμε δει διάφορα περίεργα τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν φανταζόμαστε ότι κάποιος θα φορούσε έναν προφυλακτήρα αυτοκινήτου. Κι όμως, το έκανε η Lady Gaga, με τη Mercedes-Benz E-Class να κερδίζει — εξ αντανακλάσεως — κάμποση προβολή. 

Η διάσημη περσόνα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας της Chromatica Ball στο Λος Άντζελες, με το φόρεμά της να θυμίζει καραβόπανο, πλαισιωμένο από τον εμπρός προφυλακτήρα μιας Mercedes-Benz E-Class.

Τα τροπέτα διάγουν μια δεύτερη νιότη, χάρη στη ζήτηση από οίκους μόδας του εξωτερικού. Να ψάχνεις μαρσπιέ από Polo και να μην υπάρχει τίποτα...

Lady Gaga, ercedes-Benz E-Class

Συγκεκριμένα, προέρχεται από κουπέ ή κάμπριο Mercedes-Benz E-Class του 2014 έως 2016, το facelift της γενιάς W212 και μάλιστα δεν είναι αυτός που φορούσαν τα μοντέλα με το body-kit AMG Line.

Έχει βέβαια τροποποιηθεί, με κάποια πρόσθετα ανοίγματα ώστε να περάσουν τα χέρια της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας. Η στολή δημιουργήθηκε από τον οίκο μόδας SELVA με έδρα το Βερολίνο, με επικεφαλής τον Αργεντινό σχεδιαστή Christian Huygens. 

Lady Gaga, ercedes-Benz E-Class

Στην τελευταία του συλλογή, αξιοποιεί κάθε είδους απορριμάτων κι επαναχρησιμοποιημένων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων πολλών ακόμα ανταλλακτικών από αυτοκίνητα.

Ρίξτε μια ματιά στο υλικό που έχει αναρτήσει, κάπου θα ξεχωρίσετε έναν μπροστινό προφυλακτήρα από Renault Twingo, αλλού ένα ολόκληρο ταμπλό μαζί με την κεντρική κονσόλα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Κέρδισε τώρα τη Lamborghini Huracán EVO RWD της Lady Gaga!

Όσο για την 38χρονη σταρ, έχει κάμποσα αυτοκίνητα στην κατοχή της και λογικά θα νιώθει οικεία με τη Mercedes-Benz E-Class, διότι έχει μια Ε350 γενιάς W212, αν και σεντάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιδιοκτησία της βρίσκεται και μια κλασική W123, την οποία οδηγεί σε επιλεγμένες βόλτες στη Νέα Υόρκη.

Mercedes-Benz E-Class

Ο στόλος της περιλαμβάνει ένα Ford F-150 Lightning, το κλασικό Ford Bronco, ένα τρομακτικό μαύρο Chevrolet El Camino, μια κατακόκκινη παλιά Rolls-Royce. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Cybertruck σε ροζ χρυσό και 30άρες; Παραείναι ακραίο!

Αλλά και κάμποσες σύγχρονες Porsche και McLaren, ένα Audi R8, μερικές Rolls-Royce Phantom και μια Corniche II. Ενίοτε οδηγεί και το Tesla Cybertruck του «καλού» της.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube