Στις Σέρρες το 8ο διεθνές τριήμερο Track Day του alfisti.gr

Στις Σέρρες το 8ο διεθνές τριήμερο Track Day του alfisti.gr

Στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015 η διεθνής συνάντηση ιδιοκτητών και φίλων αυτοκινήτων Alfa Romeo, όπου θα γιορταστούν παράλληλα και τα 10 χρόνια λειτουργίας του alfisti.gr.

Το alfisti.gr συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και η καθιερωμένη διεθνής συνάντηση ιδιοκτητών και φίλων αυτοκινήτων Alfa Romeo, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Στο εορταστικό τριήμερο της διεθνούς συνάντησης στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με άξονα το καθιερωμένο πλέον ετήσιο "Track Day", δηλαδή χρονομετρημένες δοκιμές στην πίστα της πόλης.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν, συγκαταλέγονται περισσότερα από 100 σύγχρονα και ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας. Παράλληλα, μέλη του alfisti.gr θα έχουν την ευκαιρία να συν-οδηγήσουν με έμπειρους οδηγούς στο περιβάλλον της πίστας.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το δυνατό περισσότερο τη γρήγορη προσαρμογή και ασφάλεια όσων έχουν μικρή ή μηδενική εμπειρία από την πίστα των Σερρών ή από οδήγηση σε πίστα γενικότερα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην πίστα εκείνο το τριήμερο θα βρεθούν μοντέλα της Alfa Romeo όπως: Alfasud, Giulia Gt, 75 3.0 V6 και 1.8 Turbo, 147 GTA, 156 GTA, GT 3.2, GTV 3.2 και 2.0 V6 TB,159 TBi, MiTo QV και Giulietta QV.

Η είσοδος στην πίστα για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, ενώ το Σάββατο, 14 Μαρτίου, μετά τις 21:00 θα γίνει Party για τον εορτασμό των 10 ετών λειτουργίας του alfisti.gr στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

[Πηγή: alfisti.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube