Μεγάλος διαγωνισμός από το DRIVE και τη HELLA

Μεγάλος διαγωνισμός από το DRIVE και τη HELLA

Πάρτε μέρος στον εορτασμό των 125 χρόνων της HELLA και διεκδικήστε μοναδικά δώρα!

hella

H HELLA γιορτάζει 125 χρόνια αριστείας και, σε συνεργασία με το DRIVE, σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε το απόλυτο δώρο για το σαλόνι, το γραφείο ή την προσωπική σας συλλογή! 

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, 20 τυχεροί θα κερδίσουν ένα υπέροχο σετ σουβέρ, σχεδιασμένο να παραπέμπει στους εμβληματικούς προβολείς της HELLA, συνδυάζοντας την ασύγκριτη ποιότητα και αντοχή που χαρακτηρίζει την εταιρεία εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

Το δώρο περιλαμβάνει όχι μόνο τα εορταστικά σουβέρ για τα 125 χρόνια της HELLA, αλλά και μια τσάντα, στυλό και ανοιχτήρι, όλα με την υπογραφή της HELLA. 

Αυτά τα κομψά αξεσουάρ θα σας συνοδεύσουν σε κάθε στιγμή, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο στυλ στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επισκεφτείτε τους λογαριασμούς του DRIVE σε Facebook και Instagram.

  2. Κάντε Like στo post του διαγωνισμού με τίτλο “HELLA GIVEAWAY”.

  3. Ακολουθήστε τη σελίδα μας.

hella

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024, στις 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, και τα δώρα θα αποσταλούν ταχυδρομικώς εντός Ελλάδας, αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και να κερδίσετε αυτά τα μοναδικά δώρα που σηματοδοτούν τα 125 χρόνια επιτυχίας της HELLA! Επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Facebook και Instagram, ακολουθήστε τα βήματα και ίσως είστε ένας από τους τυχερούς νικητές!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube