H Lynk & Co συνεχίζει την επέκτασή της στην Ελλάδα

H Lynk & Co συνεχίζει την επέκτασή της στην Ελλάδα

Η Lynk & Co Hellas παρουσιάζει το πλάνο της για την επέκταση και προώθηση του brand στην ελληνική αγορά, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων και συντήρησης σε όλη τη χώρα.

Lynk & Co

Το πρώτο ορόσημο αυτής της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης είναι το πρώτο Lynk & CoSpace στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29 στο Μαρούσι, προσφέροντας στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία του brand Lynk & Co.

Για την ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει συνεργασίες με δύο κέντρα επισκευής και συντήρησης: Α. Παντοπικός Ε.Π.Ε.,Ιερά Οδό 155, Αιγάλεω PNT CARS – ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ στο 16ο km Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Θηβαΐδος 2, Κηφισιά.

Η Παντόπικος, με την εκτενή εμπειρία και τεχνογνωσία της στον τομέα της αυτοκίνησης, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Volvo Cars. Γνωστή για τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την τεχνική κατάρτιση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Παντόπικος Α.Ε. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.

Η Lynk & Co, θέλοντας να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της, ανακοίνωσε τη συνεργασία με δύο κέντρα συντήρησης και επισκευής στην Αθήνα

Lync & Co

Επιπλέον, η Lynk & Co Hellas είναι περήφανη να ανακοινώσει την πρώτη της συνεργασία με την MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. η οποία θα αναλάβει το ρόλο του νέου αντιπροσώπου της με κάθετη μονάδα, στα Ιωάννινα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της Lynk & Co στην ελληνική αγορά και ενισχύει τη διαθεσιμότητα στην περιοχή της Ηπείρου.

Η MAXX Motors Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος brands όπως Volvo, Kia, Jeep, Opel, Alfa Romeo, FIAT, Hyundai και Citroën. Με ισχυρή φήμη στον τομέα των υπηρεσιών αυτοκίνησης της Βόρειας Ελλάδας, η MAXX Motors είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Lync & Co

Η συνεργασία με την Lynk & Co αντιπροσωπεύει ένα νέο ορόσημο στη δέσμευση της MAXX Motors για την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα. Καθώς η Lynk & Co Hellas συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή. Το στρατηγικό μας πλάνο αποσκοπεί στην ανάπτυξη έως και 15 σημείων πώλησης και συντήρησης σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει τις βασικές αξίες στις οποίες στηρίχθηκε η Lynk & Co.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube