7ROADS club Track day: Κόντρα στη μιζέρια

7ROADS club Track day: Κόντρα στη μιζέρια

Το καλύτερο σαββατοκύριακο της άνοιξης, στις 25-26 Απριλίου, η πόλη των Σερρών και η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων υποδέχτηκαν ορισμένα από τα πιο σπάνια, γρήγορα και εξωτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην χώρα

Το πρώτο track day του 7ROADS club αποκλειστικά για σούπερκαρ όχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά είχε και τεράστια επιτυχία. Η παρέα περιελάμβανε φίλους από όλη την Ελλάδα. Ιταλικά κυρίως, αλλά και γερμανικά σούπερκαρ, σύγχρονα αλλά και κλασικά, από την Αθήνα, από τη Λάρισα και από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για δύο μέρες στις Σέρρες δίνοντας ξεχωριστό χρώμα, δυνατούς ήχους, όμορφες εικόνες και έντονες συγκινήσεις στην πόλη.

Μεγάλη επιτυχία για το 7ROADS club το γεγονός ότι εξασφάλισε την παρουσία ενός ζωντανού θρύλου στο κομμάτι εκείνο της αυτοκίνητης που αφορά στα σούπερκαρ. O Valentino Balboni, ο αρχιδοκιμαστής και εξελικτής της Lamborghini από καταβολής της εταιρείας, και προσωπικός φίλος του Ferruccio, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.

Απλός, προσιτός, φιλικός και αυθεντικά ευγενής, απόλαυσε την παρέα, απάντησε ακούραστα και με ειλικρινές ενδιαφέρον σε εκατοντάδες ερωτήσεις, φωτογραφήθηκε με την παρέα και υπόγραψε πάρα πολλά αυτόγραφα. Και φυσικά, οδήγησε πολύ αφού όλοι ήθελαν να του παραχωρήσουν το τιμόνι του πολύτιμου αυτοκινήτου τους για μερικούς γύρους στην πίστα.

Προσοχή στη λεπτομέρεια
Αυτό χαρακτηρίζει τον Θέμη Λουζιώτη, τον άνθρωπο που οραματίστηκε και σύστησε το 7ROADS club. Ξόδεψε πολύ χρόνο, ενέργεια αλλά και χρήματα για να οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια. Την παρέα των αυτοκινήτων που ξεκίνησε από την Αθήνα συνόδευαν το stuff του 7ROADS, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου υπήρχε οδική βοήθεια stand by, με ειδική για τόσο χαμηλά αυτοκίνητα πλατφόρμα έτσι ώστε ακόμη και σε μια άτυχη στιγμή να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. Στην πίστα υπήρχε τεχνική υποστήριξη με ηλεκτρονικό διαγνωστικό έλεγχο, για Ferrari, Lamborghini και Audi, καθώς και ειδικό συνεργείο για έλεγχο και αλλαγές ελαστικών.

Φρόντισε με σχολαστική προσοχή την ασφάλεια, ορίζοντας εκτός των τριών κριτών της πίστας μια επιπλέον ομάδα από το staff του club, έτσι ώστε να ελέγχεται κάθε στροφή και να υπάρχει επαρκές βοηθητικό προσωπικό για κάθε ανάγκη.

Μιλώντας για τις ανέσεις, η παρέα φιλοξενήθηκε στο καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα γενικότερα. Στο φιλόξενο και πολυτελές Elpida Resort με την καταπληκτική κουζίνα και τις δύο πισίνες, μία εξωτερική και μία εσωτερική θερμαινόμενη.

Στην πίστα
Η παρέα του 7ROADS δεν απαρτίζεται μόνον από σκληροπυρηνικούς της οδήγησης, αλλά και από ανθρώπους που είτε δεν έχουν ξαναμπεί ποτέ στην πίστα είτε το έχουν κάνει χωρίς να κοιτούν το χρονόμετρο, περισσότερο για να ευχαριστηθούν με ασφάλεια το σπάνιο αυτοκίνητό τους. Το πρόγραμμα του διημέρου ήταν διαμορφωμένο έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση.

Για τους αρχάριους οργανώθηκε σεμινάριο ασφαλούς και σπορ οδήγησης, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρχε αρκετός χρόνος για κινηθούν στο όριο και να γράψουν εντυπωσιακούς χρόνους, αφού τουλάχιστον τρεις οδηγοί κινήθηκαν κάτω από 1’ 30”.

Το σίγουρο είναι ότι όσοι συμμετείχαν απόλαυσαν το διήμερο. Τις κουβέντες της παρέας, το χιούμορ, το καλό φαγητό, τις ανέσεις, τη διακριτική υποστήριξη από το 7ROADS που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να περάσουν όλοι καλά. Και φυσικά την οδήγηση, εντός και εκτός πίστας, τους ήχους και τις εικόνες που δημιούργησαν τα 20 και πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα. Οι μηχανές ήδη ζεσταίνονται για το επόμενο event.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube