Μην τρώτε ποτέ μέσα σε αυτοκίνητο rallycross! [video]

Μην τρώτε ποτέ μέσα σε αυτοκίνητο rallycross! [video]

Δείτε γιατί πρέπει πρώτα το αγωνιστικό να σταματήσει για να μπορέσετε να φτιάξατε και να απολαύσετε το χάμπουργκερ που επιθυμείτε.

Ένας «διάσημος σεφ, DJ και ειδικός στα μπέργκερ», με το όνομα DJ BBQ, είχε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να φτιάξει και να φάει ένα χάμπουρκερ ενόσω ήταν μέσα σε αγωνιστικό του Rallycross.

Μπήκε λοιπόν σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας RX2, με οδηγό τον σχολιαστή του πρωταθλήματος World RX, Mike Coley.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν ευθύς αμέσως, όταν ο Coley του έδειξε πώς επιταχύνει το αγωνιστικό των 310 ίππων. «Πλάκα μου κάνεις;», ήταν η αντίδραση του DJ BBQ, αλλά οι δοκιμασίες του μόλις άρχιζαν.

Προσπάθησε να συναρμολογήσει το προετοιμασμένο χάμπουργκερ, αλλά από την άσφαλτο μπήκαν στο χώμα, άρχισαν οι πάντες και στο πρώτο άλμα το χάμπουργκερ χτύπησε ταβάνι.

Τα συστατικά του κατέληξαν στο πάτωμα, κάτω από τα πόδια του οδηγού, και φυσικά στο τέλος τα πέταξαν από το παράθυρο.

Μπορεί το όλο σκετς να δείχνει φτιαχτό, όμως είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τη «μικρή» κατηγορία RX2, που λειτουργεί ως φυτώριο ταλέντων για το πρωτάθλημα FIA World RX. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας RX2 είναι όλα ίδια, κεντρομήχανα, τετρακίνητα “Fiesta” με 310 άλογα. Τα έχει σχεδιάσει η πρωταγωνίστρια ομάδα RX, Olsbergs MSE, και κατασκευάζονται στην Τουρκία (!) σε συνεργασία με την Avitas Motorsport.

To πρωτάθλημα RX2 αποτελείται από επτά αγώνες σε τρεις ηπείρους και έχει αναδείξει οδηγούς, όπως ο Kevin Hansen, που πρωταγωνιστούν στη μεγάλη σκηνή του World RX.

Φανταστείτε πού θα είχε καταλήξει το χάμπουργκερ, αν ο DJ BBQ ήταν μέσα σε ένα RX Supercar των 600 ίππων, με οδηγό, ας πούμε, τον Mattias Ekström ή τον Sébastien Loeb!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube