Μια μπάλα του baseball διακόπτει αγώνα του WEC! [videos]

Μια μπάλα του baseball διακόπτει αγώνα του WEC! [videos]

Κάποιος πέταξε μια μπάλα στην πίστα του Μεξικού και βγήκε κίτρινη σημαία στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής για να τη μαζέψουν!

Η νέα χάραξη της πίστας Autódromo Hermanos Rodríguez, στην Πόλη του Μεξικού, περνάει μέσα από τις εγκαταστάσεις σταδίου του baseball, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη ρίψη μπάλας μέσα στην πίστα.

Η βαριά και σκληρή μπάλα του baseball σίγουρα πονάει, αλλά μπορεί να κάνει και ζημιά αν τη φας στο πρόσωπο – γι’ αυτό και ο catcher φοράει τη μάσκα με την προστατευτική σχάρα. Και μιλάμε για την ταχύτητα της μπάλας όταν τη ρίχνει ο pitcher – φανταστείτε να την εκτοξεύσει μια Porsche 919 Hybrid του Le Mans!   

Γι’ αυτό και ο 6ωρος αγώνας του WEC στο Μεξικό διακόπηκε με κίτρινη σημαία ώστε να μπορέσει ένας κριτής να μαζέψει την μπάλα από τη Στροφή 4 της πίστας. Με τη δέουσα ταχύτητα και προσοχή, όπως θα δείτε στο δεύτερο video.

Εμείς δεν ξέρουμε από baseball, όμως όπως λέει κι ο Mattzel89, που προστάρισε το κλιπ στο Twitter, αυτή θα πρέπει να είναι η πιο συναρπαστική σκηνή baseball που έχει βιντεοσκοπηθεί τον τελευταίο καιρό! 

Πάντως τα πράγματα εξελίχθηκαν κανονικά από εκεί και πέρα και η Porsche έκανε εύκολα το «ένα-δύο» στον αγώνα, με τους Brendon Hartley, Earl Bamber και Timo Bernhard –τους νικητές του Le Mans και φαβορί για τον τίτλο– μπροστά (φωτ. επάνω). Οι Toyota δεν ήταν ανταγωνιστικές, καθώς δεν είχαν αρκετή κάθετη δύναμη στο μεγάλο υψόμετρο του Μεξικού.

[Πηγή: Jalopnik]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube