Τα προβλήματα της Red Bull έλαμψαν στο Μπαχρέιν

Τα προβλήματα της Red Bull έλαμψαν στο Μπαχρέιν

Ο Νico Hulkenberg με την Force India έγραψε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας

Η δεύτερη περίδος δοκιμών στην πίστα του Sakhir, στο Μπαχρέιν, σημαδεύτηκε από τα προβλήματα της Red Bull, τα οποία συνεχίστηκαν παρά τις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει ο Adrian Newey μετά τη Jerez.

Στην ομάδα επικράτησε νευρικότητα με τους Christian Horner, Helmut Marko να συζητούν επί ώρα με τον πρόεδρο της Renault Sport στα πάντοκ της ομάδας.

Ο Vettel έβλεπε όλο το πρωί τους μηχανικούς της ομάδας να προσπαθούν να θέσουν λύσουν προβλήματα του μονοθεσίου, βγήκε μια βόλτα το απόγευμα τελικά, έγραψε κάποιους σβέλτους χρόνους, αλλά απείχε πολύ από την κορυφή. Οι φήμες θέλουν το σημερινό πρόβλημα του Vettel να εντοπίζεται στα πίσω φρένα του μονοθεσίου.

Στο κόκκινο στρατόπεδο, ο Alonso έφερε τη Ferrari στη 2η θέση των χρόνων πίσω από τη Force India του Νico Hulkenberg που έγραψε τον κορυφαίο χρόνο της ημέρας. Προηγουμένως, νωρίς το πρωί, βρέθηκε ακινητοποιημένος στην άκρη της πίστας με την F14T να καπνίζει, εξαιτίας διαρροής λαδιού.

Πέρα από τη Force India που ήταν η ταχύτερη της ημέρας, άλλα δυο μονοθέσια με κινητήρα Mercedes σημείωσαν πολύ καλούς χρόνους, αυτά των Kevin Magnussen και Lewis Hamilton. Μάλιστα ο πρώτος, που είναι και νεοφώτιστος στην F1, σημείωσε τις επιδόσεις του παρουσία του Eric Boullier που κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως στέλεχος της McLaren.

Τέλος, λίγους γύρους έκανε ο Felipe Massa με τη νέα Williams λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στην αντλία καυσίμου. Η ομάδα, παρά τις φήμες για συνεργασία με τη Martini, δεν είχε αλλάξει τίποτα στα χρώματά της σε σχέση με αυτά με τα οποία την είδαμε στη Jerez.

Επίσης, η Lotus E22 που πάτησε πίστα για πρώτη φορά σήμερα αφού δεν ήταν έτοιμη στη Jerez έκανε λίγους γύρους, την ώρα που η Toro Rosso παιδεύεται και αυτή με τον κινητήρα της Renault.
Οι μηχανικοί όλων των ομάδων μάλλον θα ξενυχτήσουν απόψε, οπότε ας μείνουμε συντονισμένοι και αύριο, δεύτερη μέρα των δοκιμών που ολοκληρώνονται το Σάββατο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube