Στη βροχή ελπίζουν τώρα στη Monza oι Alonso, Βutton και όχι μόνον...

Στη βροχή ελπίζουν τώρα στη Monza oι Alonso, Βutton και όχι μόνον...

Ο Alonso παραδέχτηκε πως στο στεγνό δεν μπορεί να κυνηγήσει τις Red Bull

Στη βροχή ελπίζουν τώρα όλοι όσοι πίσω από τους "ταύρους" στην εκκίνηση του Γκραν Πρι στη Monza. Την ώρα που ο Alonso προσπαθεί να κουκουλώσει τις βρισιές που εξαπέλυσε κατά της ομάδας του από την ενδοσυννενόηση στη διάρκεια τουQ3, ο Button ελπίζει και αυτός στην… εξ ουρανού σωτηρία και ο Hamilton παραδέχεται οτι οδήγησε "σαν ηλίθιος" στις κατατακτήριες.

Το σίγουρο είναι πως σε λίγες ώρες θα έχουμε μεγάλη μάχη, με τον καιρό να παίζει καθοριστικό ρόλο. Η πρόγνωση μιλά για βροχές αλλά ουδείς μπορεί 2 ωρες πριν να είναι σίγουρος αν θα βρέξει, πόσο και πόση ώρα, οπότε και η αγωνία μεγαλώνει.

Σε κάθε περίπτωση ο Vettel δεν είναι εύκολη λεία, έχει δείξει ότι και στο βρεγμένο πάει αέρα και δεν θα παραδώσει τα όπλα στις ορέξεις του Alonso που θέλει να αποδείξει, του Button που ψάχνεται γενικώς αλλά και το Webber που μπορεί να εγκεταλείπει τις πίστες, αλλά θέλει να το κάνει με το κεφάλι ψηλά.

Ας μην ξεχνάμε δε, πως πίσω από τους πρώτους ακολουθούν μπόλικοι οδηγοί έτοιμοι να ρισκάρουν πολλά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου… 

Συντονιστείτε λοιπόν για τη μεγάλη μάχη στο "ναό της ταχύτητας". 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube