Σε κρίσιμη κατάσταση ο Schumacher- Αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος [video]

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Schumacher- Αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος [video]

Στο πλευρό του η σύζυγος και τα παιδιά του, ο Ross Brawn και ο Jean Todt

Σταθερά κρίσιμη είναι μέχρι στιγμής η κατάσταση του Michael Schumacher ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο στη Grenoble όπου και νοσηλεύεται, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να αναμένεται στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται η συζυγός και τα παιδιά του αλλά και ο Jean Todt, ο Ross Brawn όπως και ο καθηγητής και φίλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Gerard Saillant, ειδικός σε τραυματισμούς στον εγκέφαλο και στη σπονδυλική στήλη. Ο Gerard Saillant γνωρίστηκε με τον Schumacher και στη συνέχεια έγιναν φίλοι, μετά τον τραυματισμό του τελευταίου στο Βρετανικό Grand Prix το 1999.


Aργά χθες τη νύχτα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο SID έγραψε πως ο Γερμανός υποβληθηκε σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς όμως να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, ή κάτι για το αποτέλεσμά της. (στη φωτογραφία επάνω εκπρόσωπος του νοσκομείου της Grenoble ενημερώνει τον Τύπο).

Η εκπρόσωπος του Schumacher Sabine Kehm, δήλωσε: "Ο Michael ήταν σε ένα ιδιωτικό ταξίδι για σκι .. στις γαλλικές Άλπεις, όταν είχε ένα ατύχημα. Δεν ήταν μόνος του κατά τη στιγμή του ατυχήματος που είχε και φορούσε κράνος. Κανένα άλλο πρόσωπο εμπλέκεται στο συμβάν ".

Εξω από το νοσοκομείο της Grenoble  βρίσκονται ήδη πολλοί φίλοι της F1 και φανατικοί οπαδοί του Schumi που αγωνιούν για την πορεία της υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή (φωτό κάτω).


Ο Christophe Gernignon-Lecomte, γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου στη Meribel όπου σημειώθηκε το ατύχημα, είπε ραδιοφωνικό σταθμό RMC: «Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. Ο Schumacher είχε το ατύχημα στος 11.07 το πρωί και οι υπηρεσίες μας κινητοποιήθηκαν αμέσως , παρά το γεγονός ότι το ατύχημα σημειώθηκε εκτός πίστας. Στις 11.15 είχαν φτάσει τα σωστικά συνεργεία και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Αρχικά έδειχνε να είναι σε κατάσταση σοκ αλλά είχε επαφή με το περιβάλλον. "

Ωστόσο, το πρώτο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο της Grenoble μιλούσε για σοβαρό τραύμα στο κεφάλι που απιτούσε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.

Ας ευχηθούμε πως ο Γερμανός θα αποδειχθεί και σε αυτή τη μάχη νικητής, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες μέσα και έξω από τις πίστες, όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε ένα βίντεο για τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τι λένε γι' αυτόν οι άνθρωποι της Formula1
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube