Σε κρίσιμη κατάσταση ο Michael Schumacher, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Michael Schumacher, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

Πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί ο τραυματισμός του κορυφαίου πιλότου της Formula 1

Σύγχυση επικρατεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, καθώς οι πληροφορίες για την κατάστασή του έρχονται με το σταγονόμετρο. Υπενθυμίζουμε ότι o Γερμανός τραυματίστηκε στο κεφάλι, σήμερα το μεσημέρι, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε κάτι σοβαρό μετά την πτώση του σε βράχο και πως ήταν τυχερός που φορούσε κράνος. Αλλά τις τελευταίες ώρες τα όσα μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης είναι αρκετά ανησυχητικά για τον 7 φορές πρωταθλήτη της Formula 1.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Michael Schumacher έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την γαλλική τηλεόραση να μεταδίδει ότι τις τελευταίες ώρες, η υγεία του παρουσιάζει σημαντική επιδείνωση και πλέον απειλείται η ζωή του.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Dauphiné Libéré είχε μεταδώσει πως έφτασε εσπευσμένα με περιπολικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται ο Schumacher, νευροχειρούργος από το Παρίσι. 

Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, ενώ έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γερμανός πρώην πιλότος έχουν ήδη συγκεντρωθεί φαν του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube