Räikkönen: To 2015 θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο

Räikkönen: To 2015 θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο

Ο Iceman μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Marco Mattiacci

Mπορεί  το 2014 να μην είναι και η καλύτερη χρονιά για τη  Ferrari αλλά ο  Kimi Räikkönen εμφανίζεται σίγουρος πως το 2015 η ομάδα θα είναι στα καλύτερά της. 

Στο τελευταίο Grand Prix, αυτό της Ουγγαρίας, η Scuderia λίγο έλειψε να παηγυρίζει την πρώτη της νίκη για φέτος δια χειρός  Αlonso όμως τελικά ο Ισπανός τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Βέβαια, όπως και ο ίδιος δήλωσε, δεδομένων των συνθηκών, αυτή η δεύτερη θέση ήταν σαν νίκη. Όμως άλλη αίγλη έχει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Σε αυτό το σκαλί λοιπόν, ο Kimi Räikkönen είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει η ομάδα από το 2015. Ο Kimi δηλώνει απόλυτη πίστη στις προσπάθειες της Scuderia λέγοντας  πως "έχω 100% πίστη στους ανθρώπους στο εργοστάσιο. Έχουμε τα εργαλεία και τους ανθρώπους για να γίνει η δουλειά.

Είμαι σίγουρος ότι το 2015 μπορούμε να είμαστε εκεί που πρέπει αν κάνουμε σκληρή δουλειά. Δεν βλέπω το λόγο  για να μην είμαστε και πάλι στην κορυφή". 

Μάλιστα ο Iceman προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας πως ο Marco Mattiacci είναι ο άνθρωπος που πραγματικά χρειαζόταν η Ferrari. Μπορεί όταν ήρθε -είπε - να μην είχε τις απόλυτες γνώσεις για την F1, όμως είναι πολύ έξυπνος, παίρνει τις σωστές αποφάσεις και διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι αυτός ακριβώς που χρειαζόμαστε, κατέληξε. 

Ο καιρός θα δείξει αν οι εκτιμήσεις του Kimi Räikkönen είναι οι σωστές ή αν για μια ακόμη φορά η Ferrari από τα μισά της σεζόν μεταθέτει τις ελπίδες της για… του χρόνου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube