Πρώτα "επίσημα" χαμόγελα για Michael Schumacher - Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια δηλώνει η μάνατζέρ του

Πρώτα "επίσημα" χαμόγελα για Michael Schumacher - Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια δηλώνει η μάνατζέρ του

Η Sabine Kehm τόνισε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξυπνήσει ο Michael Schumacher

Ο Michael Schumacher εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και για πρώτη φορά η εκπρόσωπός του, Sabine Kehm, έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του 7 φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια φήμη, ούτε για κάποιο δημοσίευμα κάποιας εφημερίδας. Είναι δήλωση της εκπροσώπου του Michael Schumacher η οποία για πρώτη φορά σκόρπισε χαμόγελα για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού πιλότου.

Η Sabine Kehm τόνισε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να ξυπνήσει ο Michael Schumacher, ενώ ζήτησε από όλους να στείλουν θετική ενέργεια αφού αυτή θα βοηθήσει τον 45χρονο Γερμανό.

"Ήμασταν και παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Michael θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα ξυπνήσει. Υπάρχουν μικρά και ενθαρρυντικά σημάδια, όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπομονή. Ο Michael έχει υποστεί αρκετούς τραυματισμούς.

Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να δεχτούμε αυτό που έγινε με τον Michael, αφού ξεπέρασε πολλές ιδιαίτερες καταστάσεις στο παρελθόν και τραυματίστηκε σε μία τόσο καθημερινή στιγμή.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα ήταν μία μακρά και σκληρή μάχη για τον Schumacher. Δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί με τους γιατρούς στους οποίους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η διάρκεια της αφύπνισης δεν είναι το σημαντικό κομμάτι για μας.

Ας προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όλη μας την ενέργεια για να στηρίξουμε τον Michael. Αυτό θα τον βοηθήσει. Όλοι πιστεύουμε ότι θα βγει νικητής" ανέφερε στη δήλωσή της η Sabine Kehm. 

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube