Ποιο βραβείο διεκδικούν ο Raikkonen και ο μικρός Thomas Danel; [video]

Ποιο βραβείο διεκδικούν ο Raikkonen και ο μικρός Thomas Danel; [video]

Το συμβάν στον αγώνα της Ισπανίας υποψήφιο για την “Κορυφαία Αθλητική Στιγμή της Χρονιάς” στα βραβεία Laureus

Λίγοι μπορεί να θυμούνται όσα έγιναν σε αγωνιστικό επίπεδο στο Grand Prix της Ισπανίας, αλλά ουδείς ξεχνά το γοερό κλάμα του μικρού οπαδού της Ferrari όταν ο Raikkonen τέθηκε εκτός μάχης λίγο μετά την εκκίνηση. 

Αιτία του κλάματος του 6χρονου Thomas Danil ήταν η απογοήτευση όταν είδε το ινδαλμά του να εγκαταλείπει στην πρώτη στροφή του αγώνα μετά από επαφή με τους Bottas και Verstappen. Η κάμερα για μια στιγμή εστίασε στον μικρό οπαδό της Ferrari από την Αmiens που έκλαιγε απαρηγόρητος βλέποντας τον Kimi εκτός μάχης. 

Οι άνθρωποι της Ferrari διαχειρίστηκαν με εξαιρετική μαεστρία το συμβάν διδάσκοντας δημόσιες σχέσεις: Εστειλαν άνθρωπό τους στην κερκίδα, βρήκαν τον μικρό Thomas και τους γονείς του και τους έφεραν στο χώρο φιλοξενίας της ομάδας όπου τον περίμενε ο Kimi Raikkonen για να του χαρίσει ένα καπέλο με αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί μαζί του! 

Μια στιγμή που ο μικρός Thomas δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του, μια στιγμή όπου το κλάμα μετατράπηκε σε ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας για τον 6χρονο Γάλλο. Αυτή ακριβώς η στιγμή, η εναλλαγή συναισθημάτων ενός 6χρονου αγοριού, είναι υποψήφια για την “Κορυφαία Αθλητική Στιγμή της Χρονιάς” στα βραβεία Laureus (δείτε ΕΔΩ τις υποψηφιότητες) και είναι πολύ πιθανό να κερδίσει το βραβείο αφού μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το 56,2% των ψήφων. 

Εσεις θα την ψηφίζατε; 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube