Οι οδηγοί της Red Bull ξεσαλώνουν με Crazy Carts [video]

Οι οδηγοί της Red Bull ξεσαλώνουν με Crazy Carts [video]

Οι Ricciardo και Verstappen ήδη ξεκίνησαν τις κόντρες μεταξύ τους, μέσα στο εργοστάσιο και τα γραφεία της Red Bull.

To τετράμηνο αγωνιστικής απραξίας στα Grand Prix Formula 1 φαίνεται πως είναι πάρα πολύ για τους οδηγούς της Aston Martin Red Bull Racing, που δεν κρατιούνται.

Είπαν λοιπόν να ξεσκουριάσουν εν όψει της νέας σεζόν και ταυτόχρονα να λύσουν τις όποιες διαφορές τους από πέρσι.

Έτσι, καβάλησαν δύο Crazy Carts και βγήκαν για κόντρα σε μια πίστα που τα είχε όλα: εργαστήρια, διαδρόμους κήπων και γραφείων, αίθουσες, ασανσέρ, σκάλες… Πήραν εκκίνηση από τις αποθήκες της ομάδας, για να συνεχίσουν στα γραφεία, στο μηχανουργείο και να τερματίσουν στο μουσείο “Hall of Fame” της Red Bull. Περνώντας τη γραμμή του τερματισμού σχεδόν μαζί, φυσικά. Και, σκασμένοι στα γέλια, το γιόρτασαν με ατελείωτα «ντόνατς».

Τα Crazy Carts της Razor προσφέρονται για τέτοια ξεσαλώματα. Έχουν ηλεκτρικό μοτέρ που τροφοδοτείται από δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 12V, οι οποίες δίνουν αυτονομία δύο ωρών. Η τελική ταχύτητα είναι 20 km/h.

Τα καρτ ζυγίζουν 25 κιλά και είναι τρίτροχα, με έναν κανονικό τροχό –με λάστιχο– μπροστά, και δύο τροχούς κάστερ πίσω, σαν αυτούς που έχουν τα έπιπλα γραφείου. Το κλου είναι όμως η λεγόμενη Drift Bar, ένας μοχλός που αλλάζει τη γωνία των πίσω κάστερ ώστε να μπορείς να κάνεις ατελείωτα ντριφτ και σβούρες 360 μοιρών. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει καθόλου φρένο.

Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που τα δύο Red Bull boys δείχνουν να διασκεδάζουν τόσο.

[Πηγή: Aston Martin Red Bull Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube