O Eric Boullier έστειλε τον Ross Brawn για... ψάρεμα

O Eric Boullier έστειλε τον Ross Brawn για... ψάρεμα

Πληθαίνουν οι φήμες πως ο πρώην διευθυντής της ομάδας της Mercedes-Benz στην F1 βγαίνει στη σύνταξη...

Ο 59χρονος πρώην διευθυντής της ομάδας της Mercedes-Benz στην F1 εθεάθη το περασμένο Σάββατο σε μια ειδική εκδήλωση για ψάρεμα στο Aberdeenshire.

Το σίγουρο είναι πως τέτοια εποχή έπρεπε να βρίσκεται αλλού... Σε κάποια πίστα της F1, ή καθ' οδόν προς κάποιο εργαστήριο δοκιμών.
Οι φήμες τον ήθελαν μετά την αποχώρησή του από τη Mercedes να αναλάμβανε ένα γνώριμο σε αυτόν πόστο στην McLaren με δεδομένη και την ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας πως θα έχει τη Honda ως προμηθευτή κινητήρων από το 2015. Ο ίδιος δεν τις διέψευσε ποτέ. Ωστόσο το έκανε η McLaren, όταν επέλεξε τον αγωνιστικό διευθυντή της Lotus Eric Boullier, δίνοντας τέλος σε σενάρια και φημολογία.

Κάπως έτσι ο Brawn βρέθηκε στις λίμνες της Σκωτίας να ψαρεύει, και κάπως έτσι (πάλι χωρίς να πει τίποτε συγκεκριμένο ο Brawn), βρέθηκαν το ΜΜΕ να γράφουν πως ήρθε η ώρα να συνταξιοδοτηθεί.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο και τίποτα επιβεβαιωμένο, οπότε ο Brawn θα μπορούσε να ψαρεύει τους αγαπημένους του σολωμούς και παράλληλα να ετοιμάζει την επόμενη επαγγελματική του κίνηση.
Αλλωστε παραμένει δραστήριος,ενεργητικός και φιλόδοξος.

Το σίγουρο είναι πως ο Eric Boullier τον έστειλε προς το παρόν για... ψάρεμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube