O Bernie Ecclestone θέλει νυκτερινό το ρωσικό Grand Prix

O Bernie Ecclestone θέλει νυκτερινό το ρωσικό Grand Prix

Η πίστα στο Σότσι - που είναι και ένα στοίχημα για τον Πούτιν - έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Στις 12 Οκτωβρίου, σε επτά μήνες και μία ημέρα δηλαδή από σήμερα, τα μονοθέσια της F1 θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης στην πίστα του Σότσι στη Ρωσία.

Οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, υπό την αυστηρή επίβλεψη του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον οποίο η ολοκλήρωση των έργων και η φιλοξενία εκεί αγώνων της F1, είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Μάλιστα, όπως λένε και οι "κακιές γλώσσες", στο πλαίσιο των διάφορων... περίεργων εμφανίσεων του Ρώσου ηγέτη, δεν αποκλείεται να τον δούμε να εγκαινιάζει την πίστα ο ίδιος οδηγώντας κάποιο αγωνιστικό αυτοκίνητο, ακόμη και μονοθέσιο.

Οι υπεύθυνοι αντιμετωπίζουν ωστόσο διάφορα προβλήματα στην τελική φάση των έργων,όμως όλοι εμφανίζονται σίγουροι πως στο τέλος όλα θα ξεπεραστούν και ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Αρμόδιες πηγές τονίζουν πως οι εγκαταστάσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων θα χρησιμοποιηθούν υποστηρικτικά και για τον αγώνα της F1, με την πίστα να αποτελεί επί της ουσίας μια φυσική συνέχεια των έργων που έγιναν στην περιοχή, χτίζοντας ένα σύνολο αθλητικών εγκαταστάσεων που θα σηματοδοτεί την ταυτότητα της πόλης.

Την ίδια στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της F1 Bernie Ecclestone αφήνει να εννοηθεί πως θα ήθελε το ρωσικό  Grand Prix να γίνει υπό το φως των προβολέων, αλλά από την επόμενη χρονιά. Μια τέτοια κίνηση θα έδινε μεγαλύτερη αίγλη στον αγώνα κατά τον Ecclestone και θα τον έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube