Ο Alonso θα δεχτεί οποιαδήποτε απόφαση της Ferrari

Ο Alonso θα δεχτεί οποιαδήποτε απόφαση της Ferrari

O Fernando Alonso επιμένει ότι όποιον και να επιλέξει η Ferrari για team-mate του το 2014, θα είναι κάτι θετικό γι’ αυτόν.

Εν μέσω εντεινόμενης φημολογίας ότι επίκειται η επιστροφή του Kimi Raikkonen στο Maranello, o Alonso ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έχει πρόβλημα όποιος κι αν έρθει στην ομάδα.

Ο Ισπανός ήταν θερμός υποστηρικτής του σημερινού team-mate του, Felipe Massa, και ήθελε να παραμείνει ο Βραζιλιάνος, όμως δηλώνει βέβαιος ότι η Ferrari θα κάνει τη σωστή επιλογή.

Απαντώντας σε ερωτήματα των φαν του σχετικά με το θέμα, έγραψε: «Δεν είναι δυνατό να αναφέρω ονόματα για του χρόνου διότι έχω μεγάλη εκτίμηση στον Felipe. Συνεργαζόμασταν πολύ στενά και σκληρά για κοντά τέσσερα χρόνια, για να δώσουμε το μέγιστο στη Ferrari. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει η ομάδα θα είναι καλή για μένα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φέρνουμε στη Ferrari τα κατά το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα».

Η Ferrari αναμένεται να ανακοινώσει τους οδηγούς της άμεσα, έχοντας επί τούτου περιμένει για να κλείσει το θέμα μετά το Ιταλικό GP.

H Lotus ακόμη προσπαθεί να πείσει τον Raikkonen να παραμείνει και πιστεύεται ότι η ομάδα δεν είχε μέχρι τώρα ενδείξεις ότι οι προσπάθειές της απέτυχαν.

Μια απόφαση της Ferrari να πάρει τον Raikkonen θα σημαίνει αλλαγή πολιτικής για την ομάδα, που έχει επικεντρώσει μέχρι τώρα τις προσπάθειές της στο να πάρει τίτλο ο Alonso.

Κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Alonso είναι δυσαρεστημένος με μια πιθανή έλευση του Raikkonen λόγω των επιπτώσεων που μπορεί αυτή να έχει στις δικές του πιθανότητες για πρωτάθλημα.

Όμως, παρά τις διάχυτες φήμες ότι εξέταζε τις δυνατότητες να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, ο Ισπανός επιμένει ότι είναι επικεντρωμένος στη Ferrari: «Είναι τρόπος ζωής», δήλωσε. «Η ομάδα μου, η δεύτερη οικογένειά μου, οι φίλοι μου».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube