O Alonso στο τιμόνι της θρυλικής McLaren MP4/4 [video]

O Alonso στο τιμόνι της θρυλικής McLaren MP4/4 [video]

Στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η McLaren για τα 30 χρόνια συνεργασίας με την TAG Heuer, ο Fernando Alonso είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο τιμόνι της McLaren MP4/4 του Ayrton Senna.

Η McLaren συμπληρώνει αύριο 30 χρόνια συνεργασίας με την TAG Heuer και στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου, η βρετανική ομάδα ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Don't crack under Pressure", το τρέιλερ του οποίου μπορείτε να δείτε στο σχετικό video.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Fernando Alonso, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της  θρυλικής McLaren MP4/4 με τον αριθμό 12 στο μπροστινό ρύγχος, με την οποία ο Ayrton Senna κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στη Formula 1 το 1988, έχοντας συνολικά σε 16 αγώνες, 8 νίκες και 11 παρουσίες στο βάθρο.

Η ελβετική ωρολογοποιία από την πλευρά της, με αφορμή την 30η επέτειο της συνεργασίας της με την McLaren θα κυκλοφορήσει, σε περιορισμένη έκδοση, τον επετειακό χρονογράφο TAG Heuer Formula 1.

Στο χρονογράφο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, τόσο στο σώμα του ρολογιού, όσο φυσικά και στο λουράκι του, το οποίο σηματοδοτεί, σύμφωνα με την ελβετική μάρκα, το χρώμα της ταχύτητας, της νίκης και του πάθους για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που χαρακτηρίζει την TAG Heuer.

Ακόμα, στο ταχύμετρο του TAG Heuer Formula 1 είναι χαραγμένο σε εμφανές σημείο, το λογότυπο της McLaren, ενώ σε εμφανή σημείο είναι χαραγμένη και η χρονολογία 1985, χρονιά που ξεκίνησε η συνεργασία της TAG Heuer με την McLaren.

[Πηγη: TAG Heuer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube