Mόνο καλά λόγια είχαν όλοι για την επίδοση του Grosjean στην Ιαπωνία

Mόνο καλά λόγια είχαν όλοι για την επίδοση του Grosjean στην Ιαπωνία

Ο Γάλλος ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του

Μπορεί ο Vettel να κέρδισε στη Suzuka και ο Webber να ήρθε δεύτερος, όμως ο Grosjean ήταν αυτός που συγκέντρωσε όλα τα φλας, αλλά και τα θετικά σχόλια, ακόμη και από αυτούς τους ίδιους τους αντιπάλους του.

Ο Γερμανός στις δηλώσεις του στο βάθρο αμέσως μετά την απονομή σχόλασε πως ήταν μια σπουδαία μέρα για τον
Romain. Ο Vettel παραδέχτηκε ότι ο Γάλλος έκανε μια εξαιρετική δουλειά σε όλο το τριήμερο και επιπλέον μια εξαιρετική εκκίνηση. Ο Romain έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρυσι. Το ίδιο βέβαια και η Lotus η οποία εμφανίστηκε πολύ δυνατή αλλά όχι όσο θα έπρεπε ειδικά όταν φόρεσε τη σκληρή γόμα.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του
Webber ο οποίος παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει τον Grosjean κάτι που το κατάφερε μόλις δύο γύρους πριν την καρό σημαία. Ο Αυστραλός δεν παρέλειψε να ρίξει και μια σπόντα στην ομάδα του για την τακτική των 3 πιτ στοπ που υιοθέτησε γι΄αυτόν, την ώρα που για τον ομόσταυλό του πήγε στα δύο πιτ στοπ, λέγοντας πως η επιλογή της Red Bull είχε μεγάλο ρίσκο.

Ο ίδιος ο
Grosjean τέλος, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επίδοσή του. Ο Γάλλος που ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, δήλωσε: «Πίστεψα πως ήταν η μέρα μου και πως θα ήταν η πρώτη νίκη της καριέρας μου. Όμως όταν περάσαμε στη σκληρή γόμα το αυτοκίνητο δεν ήταν τόσο γρήγορο και ανταγωνιστικό. Σε κάθε περίπτωση μου άρεσε η κόντρα με τον Webber. Πολέμησα να κρατηθώ μπροστά του αλλά τα πίσω λάστιχα είχαν φθαρεί πολύ και δεν μπόρεσα να τον κρατήσω για πολύ πίσω μου».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube