Michael Schumacher: Για ήσυχη νύχτα χωρίς επιπλοκές μίλησε η εκπρόσωπός του

Michael Schumacher: Για ήσυχη νύχτα χωρίς επιπλοκές μίλησε η εκπρόσωπός του

Τα προφητικά λόγια του Schumi σε συνέντευξή του στην Bild στις 17 Δεκεμβρίου

Για μια ήσυχη νύχτα του Schumacher χωρίς επιπλοκές αλλά σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση μίλησε σήμερα το πρωί η εκπρόσωπός του Sabine Kehm.

Αυτή είναι και η μόνη ενημέρωση από το νοσοκομείο της Grenoble για την εξέλιξη της υγείας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με δεδομένο πως για σήμερα Πρωτοχρονιά, δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνέντευξη από το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί.

Ο Schumacher εξακολυθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείο σε τεχνητό κώμα, ενώ προχθές το βράδυ υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση στο κεφάλι για την αφάιρεση μέρους του αιματώματος από τον εγκέφαλό του, με τους γιατρούς να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της επέμβασης, αλλά παράλληλα να τονίζουν και την κρισιμότητα της κατάστασης του Γερμανού πιλότου της F1.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε η εφημερίδα Bild, ο Schumacher είχε συνομιλήσει στις 17 Δεκμεβρίου λίγο πριν αναχωρήσει για τις Γαλλικές Αλπεις με τον δημοσιογράφο Kai Ebel. Ο Γερμανός δημοσιογράφος (φωτό) δήλωσε πως:

"Μιλήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πάει στις γαλλικές Άλπεις για διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσε γι’ αυτό".
Αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον Schumi για το αν είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη και την ταχύτητα, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό, είπε: "Όχι, δεν νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι. Ήξερε τα όριά του, είτε οδηγούσε είτε έκανε σκι. Απλώς τα όριά του ήταν διαφορετικά από ενός απλού ανθρώπου. Όπως κάθε πιλότος της Formula 1, είχε διαφορετική σχέση με την ταχύτητα. Μου είπε πως ποτέ δεν βγαίνει από τα όριά του. Κάποτε μου είχε πει πως πιστεύει στη μοίρα. ‘Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου’, μου είχε πει".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube