Με φύλλα χρυσού το κράνος του Vettel στο Abu Dhabi

Με φύλλα χρυσού το κράνος του Vettel στο Abu Dhabi

Ήταν επετειακό με την ευκαιρία των τεσσάρων πρωταθλημάτων στην F1

Ίσως οι πιο προσεκτικοί να παρατήρησαν πως  Sebastian Vettel στο Abu Dhabi φορούσε ένα κράνος το οποίο όχι μόνον ήταν χρυσό αλλά είχε πάνω του ζωγραφισμένα και 4 αστέρια, ένα για το κάθε παγκόσμιο πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει ο Γερμανός.

Όμως, όπως αναφέρει η Bild-Zeitung, το κράνος του Γερμανού είχε ειδική επικάλυψη με φύλλα χρυσού 24 καρατίων, ενώ αναφέρθηκε πως το κόστος του ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ.

Ο ανταποκριτής της εφημερίδας Frank Schneider ανέφερε επίσης πως το συγκεκριμένο κράνος σχεδιάστηκε από τον Jens Munser, ο οποίος χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρώσει το σχέδιο.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στο τελικό κόστος, ο Peter Burger, υπεύθυνος της εταιρίας Arai κράνη της οποίας φορά ο Vettel, αρκέστηκε να δηλώσει όταν ρωτήθηκε σχετικά πως «με ή χωρίς φύλλα χρυσού το κόστος δεν έφτασε τα 5.000 ευρώ».

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο τραπεζικός λογαριασμός του Γερμανού πιλότου είχε ήδη πιστωθεί με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ πριν το GP στη Yas Marina, ποσό που ήταν το πριμ της Reb Bull στον Vettel για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου Παγκόσμιου Πωταθλήματος με την ομάδα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube