Kimi Raikkonen: Θα είχα αποσυρθεί αν δεν αισθανόμουν «μάχιμος»

Kimi Raikkonen: Θα είχα αποσυρθεί αν δεν αισθανόμουν «μάχιμος»

Μπορώ και θέλω ακόμη και να τρέχω και να κερδίζω είπε Φιλανδός

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που διέδιδαν πως η Ferrari δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Kimi Raikkonen, όμως διαψεύστηκαν. 
 
Η Ferrari ανανέωσε για μια ακόμη σεζόν τη συνεργασία τους, κάτι που δείχνει ότι και τον εμπιστεύεται και τον θέλει στη Scuderia.
 
Ο ίδιος περιχαρής μετά από την εξέλιξη αυτή και εμφανώς ξεαγχωμένος, δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και πως στόχος του είναι να διεκδικήσει και να πάρει νίκες. «Αν αισθανόμουν ότι δεν θα ήμουν ανταγωνιστικός θα είχα αποχωρήσει. Μου άρεσει να οδηγώ στο όριο και να αγωνίζομαι.Απλά αυτή η χρονιά δεν ξεκίνησε τόσο καλά όσο θα ήθελα», είπε.
Απαντώντας στις φήμες ότι έμεινε στην Scuderia μετά και από παρέμβαση του Vettel (θεωρείται από πολλούς ως «ασφαλής teammate» του Γερμανού), ο Iceman απάντησε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μείνει στην ομάδα και ότι πιστεύει και ότι και η Scuderia αυτό ήθελε. 
 
Σε ό,τι αφορά στη συνεργασία του με τον Vettel εξέφρασε αρχικά την επιθυμία να μείνει ο Γερμανός στην ομάδα και στη συνέχεια είπε πως έχουν μια άψογη συνεργασία, ενώ εξήρε την ευθύτητα και την ειλικρίνεια του Vettel λέγοντας χαρακτηριστικά πώς «ότι έχει να πει στο λέει κατά πρόσωπο. Το ίδιο κάνω και εγώ και αυτό μου αρέσει». 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube