GP Βελγίου: Τα δάκρυα του Hamilton και το μήνυμα Schumacher [video]

GP Βελγίου: Τα δάκρυα του Hamilton και το μήνυμα Schumacher [video]

O Ross Brawn μετέφερε μήνυμα της οικογένειας του Schumi στον Βρετανό για την ιστορική pole position.

Mια άκρως συγκινητική στιγμή που έκανε τον Hamilton να βουρκώσει διαδραματίστηκε αμέσως μετά την ιστορική pole position του Βρετανού στο Spa. 

O οδηγός της Mercedes στο 200ο Grand Prix της καριέρας του πέτυχε την 68η pole position ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Michael Schumacher. Ο Ross Brawn έσπευσε να του μεταφέρει μήνυμα της οικογένειας Schumacher λέγοντάς του ότι η Κορίνα τον συγχαίρει για την επιτυχία του και θυμίζοντας σε όλους αυτό που είχε πει ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πως τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται.

Ο Hamilton φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και δήλωσε πως αισθάνεται ευλογημένος για αυτήν του την επιτυχία, ενώ είπε πως ο προσεύχεται συνεχώς για τον Michael και ότι παρά το γεγονός ότι έφτασε το ρεκόρ του, τον θεωρεί σαν έναν από τους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1 όλων των εποχών

Για τους λάτρεις των ιστορικών στοιχείων και των στατιστικών να σημειώσουμε ότι η πίστα του Spa έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τον Schumacher όσο και για τον Hamilton. Για τον δεύτερο ότι ισοφάρισε το ρεκόρ του πρώτου, ενώ ο Schumi είχε πετύχει εκεί την πρώτη του νίκη σε αγώνα της F1. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube