Γιατί βρέθηκε στο φορείο ο Alonso; [video]

Γιατί βρέθηκε στο φορείο ο Alonso; [video]

Παραπονέθηκε για πόνους στη μέση εξαιτίας του "επεισοδίου" με την Toro Rosso στην έξοδό του από τα πιτ και οδηγήθηκε εσπευσμένα για εξετάσεις

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ένοιωθε πόνους στη μέση μετά τον χθεσινό αγώνα στο Άμπου Ντάμπι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί. Σήμερα ο μάνατζερ του ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του Alonso από την μεταφορά του με το φορείο, η οποία σοκάρει τους φίλους του οδηγού της Ferrari.

Να σημειώσουμε ότι οι πόνοι που ένοιωθε ο Ισπανός δεν ήταν κάτι σημαντικό και πως ο ίδιος είναι πλέον μια χαρά. Το περιστατικό που ανάγκασε τον Alonso να κάνει προληπτικές εξετάσεις δεν ήταν άλλο από την παραλίγο σύγκρουσή του με τον Jean-Eric Vergne, όταν επέστρεφε από τα πιτ στην πίστα. Ερχόμενος με φόρα από τα πιτ ο Ισπανός θέλησε να προσπεράσει τον οδηγό της Torro Rosso αλλά βλέποντας πως δεν έχει χώρο βγήκε εκτός πίστας και καβάλησε τα κερμπ με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να αναπηδήσει και να τρανταχτεί όλο του το σώμα. Η τηλεμετρία της Ferrari έδειξε ότι εκείνη τη στιγμή το σώμα του Ισπανού δέχθηκε στιγμιαία δύναμη 25G.

Μετά το τέλος του αγώνα, όπου ήρθε πέμπτος, παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και επειδή υπήρχε ανησυχία για τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη, αμέσως ξάπλωσε σε φορείο και ακινητοποιήθηκε πλήρως.

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει σήμερα το μεσημέρι τους φίλους του μέσω twitter. «Γεια σας, ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Η νύχτα ήταν έτσι κι έτσι. Θα κάνω κι άλλες εξετάσεις και θα προσπαθήσω να είμαι 100% καλά το συντομότερο δυνατό» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube