Έκκληση της Corinna Schumacher στα ΜΜΕ να φύγουν από το νοσοκομείο

Έκκληση της Corinna Schumacher στα ΜΜΕ να φύγουν από το νοσοκομείο

Την ίδια στιγμή η Sabine Kehm μίλησε για σταθερά κρίσιμη κατάσταση, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που μιλούσαν για βελτίωση της υγείας του Michael

H σύζυγος του Michael Schumacher, Corinna, ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να φύγουν από το νοσοκομείο της Grenoble όπου ο Michael νοσηλέυεται για όγδοη μέρα σε ελεγχόμενο κώμα μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις.
 
Σε δήλωσή της που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, και όπως αναφέρει το έγκυρο Autosport, η Corinna αναφέρει: "Παρακαλώ να μας στηρίξετε στον κοινό μας αγώνα με τον Michael Είναι σημαντικό για μένα να αφήσετε τους γιατρούς και το νοσοκομείο, να κάνουν ήσυχοι τη δουλειά τους και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα. Σας ζητώ να εμπιστεύεστε μόνον τις επίσημες ανακοινώσεις των γιατρών".
 
Η κάλυψη που δίνουν τα ΜΜΕ στο θέμα του σοβαρού τραυματισμού του Schumacher είχε γίνει θέμα και το Σάββατο από την εκπρόσωπό του Sabine Kehm, η οποία είχε μιλήσει για υπερβολές και σπέκουλα σχετικά με το θέμα. 
 
Η ίδια χθες, θέλοντας να απαντήσει σε δημοσιεύματα δήλωσε σχεδόν λακωνικά πως "η κλινική κατάσταση του Michael Schumacher θεωρείται σταθερή και παρακολουθείται διαρκώς από την υπεύθυνη ιατρική ομάδα. Ωστόσο, ουδείς από τους θεράποντες ιατρούς θεωρεί ότι η κατάσταση του Michael έπαψε να είναι κρίσιμη". 
 
Στο μεταξύ, οι γαλλικές αρχές που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, θα δώσουν αύριο Τετάρτη 8/1/2014 συνέντευξη Τύπου όπου ο εισαγγελέας Patrick Quincy θα ενημερώσει για την μέχρι τώρα πορεία των ερευνών. 
 
Οι τελευταίες επικεντρώνονται στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Schumi πριν πέσει, στο πόσο καλά και σωστά οριοθετημένη ήταν η πίστα. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν οι Αρχές να έχουν στα χέρια τους δύο βίντεο, ένα από τα οποία είναι από την κάμερα που όπως λέγεται είχε ο Schumi στο κράνος του. Σημαντικό ρόλο στις έρευνες θα παίξει και η κατάθεση του 14χρονου γιου του Schumi, Mick, ο οποίος ήταν μαζί με τον πατέρα του τη στιγμή του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube