Η Ferrari δια στόματος Domenicali ελπίζει ακόμη στη δεύτερη θέση

Η Ferrari δια στόματος Domenicali ελπίζει ακόμη στη δεύτερη θέση

Η άλλοτε κραταιά κόκκινη ομάδα, απλώς εμφανίζεται να δίνει τη μάχη για τη 2η θέση, όταν Red Bull έχει ήδη πάρει τον τίτλο και κοιτά προς το 2014...

Αλλάζουν οι καιροί...
 
Ποιος θα φανταζόταν κάποια χρόνια πριν, πως η Ferrari θα δήλωνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ευτυχισμένη, γιατί δύο αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος είναι ακόμη μέσα στη μάχη για τη... δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών!
Και όμως ο Stefano Domenicali, δήλωσε πως ακόμη η ομάδα είναι "μέσα στη μάχη" και πως τα χαρακτηριστικά των δύο επόμενων αγώνων ευνοούν τις F138 στην "κόντρα" με Lotus και Mercedes.
 
Συγκεκριμένα ο Ιταλός δήλωσε πως στους επόμενους δύο αγώνες οι συνθήκες θα ταιριάζουν περισσότερο στο μονοθέσιο μας. Αν δείτε την Ινδία, πριν από δύο εβδομάδες, αν εξαιρέσουμε τις Red Bull που είναι σε δική τους κατηγορία, ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί και οι υπόλοιποι. Πιστεύω πως μπορούμε πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να κλείσουμε τη σεζόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.
 
Μόνο και μόνο το γεγονός πως παραδέχεται ότι η Red Bull είναι σε δική της κατηγορία, αρκεί για να καταλάβει κανείς τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η κόκκινη ομάδα. Δεν έλειψαν βέβαια παρόμοιες αναφορές στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ούτε και γρκίνιες από τους οδηγούς (ειδικά από τον Alonso), αλλά άλλο οι αναφορές και οι γκρίνιες και άλλο η δημόσια παραδοχή από τον Domenicali

Η Ferrari είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση, 11 πίσω από τη Mercedes AMG Petronas, με τη Lotus να είναι τέταρτη, 26 βαθμούς πίσω από τους "κόκκινους".
Με άλλα λόγια στους δύο επόμενους αγώνες όλα είναι ανοικτά... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube