Δημόσια συγγνώμη από τον Hamilton για το «κράξιμο» στον ανιψιό του

Δημόσια συγγνώμη από τον Hamilton για το «κράξιμο» στον ανιψιό του

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε από τα social media

Η αρχή έγινε όταν ο Lewis Hamilton μπήκε στον... πειρασμό να κατακρίνει τον ανιψιό του που είχε ντυθεί πριγκίπισσα για τα Χριστούγεννα.

Ο τετράκις παγκόσμιος δεν αντιμετώπισε το θέαμα με ψυχραιμία και σημειώσε ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram πως «Είμαι τόσο λυπημένος αυτήν τη στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου». Στη συνέχεια έστρεψε την κάμερα προς τον ανιψιό του και τον ρώτησε «Γιατί φοράς φόρεμα πριγκίπισσας; Αυτό ζήτησες για τα Χριστούγεννα;».
«Ναι», του απαντά το μικρό αγόρι, προκαλώντας εκ νέου την αγανάκτηση του θείου του: «Γιατί ζήτησες φόρεμα πριγκίπισσας για τα Χριστούγεννα; Τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας», ακούγεται να λέει ο Χάμιλτον ενώ ο ανιψιός του καλύπτει τα αυτιά του με τα χέρια του.



Όλη αυτή η ιστορία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Hamilton που τον κατηγόρησαν ότι φέρθηκε πολύ άσχημα σε ένα μικρό παιδί.
«Ο Hamilton είναι σκουπίδι και θα έπρεπε να ντρέπεται», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Lewis Hamilton άλλο ένα παράδειγμα του κλασικού στενόμυαλου θείου, στην οικογενειακή μάζωξη των Χριστουγέννων, που το ‘χει παρακάνει με το ποτό και πιστεύει ότι η γνώμη του είναι η μόνη που έχει αξία».

«Αξιοθρήνητο. Ασε το παιδί να φοράει ό,τι θέλει. Δεν πειράζει. Αστο να είναι χαρούμενο. Θέλεις τα παιδιά σου να είναι δυστυχισμένα;» αναρωτήθηκε ένας άλλος, ενώ ένας ακόμη σημείωσε: «Το παιδί δείχνει πραγματικά χαρούμενο. Απλά άστο να ευχαριστιέται τη μικρή ζωούλα του χωρίς να του επιβάλλουν κοινωνικές νόρμες».

Μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναγκάστηκε να αλλάξει στάση και να ζητήσει μέσω twitter δημόσια συγγνώμη μιλώντας για «εσφαλμένη κρίση»: «Χθες έπαιζα με τον ανιψιό μου και συνειδητοποίησα ότι αυτά που είπα ήταν ανάρμοστα, γι'αυτό και τα έσβησα. Δεν είχα την πρόθεση να κάνω κακό ούτε να πληγώσω κανέναν. Μου αρέσει που ο ανιψιός μου αισθάνεται ελεύθερος να εκφράζεται όπως θέλει», σημείωσε προσθέτοντας ότι «Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για την συμπεριφορά μου, είναι πραγματικά απαράδεκτο να περιθωριοποιείται κάποιος ή να κρίνεται βάσει στερεοτύπων. Πάντα υποστήριζα ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ζει τη ζωή του ακριβώς όπως τη θέλει και ελπίζω να συγχωρεθώ γι'αυτήν την εσφαλμένη κρίση μου».



Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Hamilton, ο κατ'εξοχήν άνθρωπος που ξεφεύγει στη δημόσια ζωή του από κάθε είδους στερεότυπο, ήταν αυτός που τα «υπερασπίστηκε» κατακρίνοντας τον ανιψιό του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube