Δείτε σε ποια αφιέρωσε τον τίτλο ο Vettel

Δείτε σε ποια αφιέρωσε τον τίτλο ο Vettel

Πανηγύρια και στην ιδιαίτερη πατρίδα του με σαμπάνιες (και μπύρες…) για τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του Γερμανού στην F1

Λίγο μετά την σαμπάνια στην Ινδία και τους πανηγυρισμούς για το 4ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Sebastian Vettel έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Formula 1, αφιερώνοντας τη νίκη του (και τον τίτλο) στην Hanna Prater, τη φίλη του με την οποία διατηρεί δεσμό από το 2007.

H Hanna που είναι ένα χρόνο μικρότερή του, σπουδάζει σχέδιο, αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και ζει με τον Vettel στην Ελβετία.

«Μίλησα με τους γονείς μου και τον αδελφό μου στο τηλέφωνο – είπε – αλλά τον τίτλο τον αφιερώνω στην κοπέλα μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς με πολλά σκαμπανεβάσματα και ανάμεικτα συναισθήματα. Η Hanna ήταν δίπλα μου να μου δώσει αγάπη και να με βοηθήσει να ξεπεράσω προβλήματα και να μπαίνω στο μονοθέσιο για να διασκεδάζω».

Πανηγύρια πάντως είχαμε και όλο το Σαββατοκύριακο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Vettel, με μπόλικες σαμπάνιες και ακόμη περισσότερη μπύρα.



Αναφερόμενος στη χρονιά που πέρασε είπε: «Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως ο τίτλος αυτός ήταν πιο εύκολος γιατί είχαμε πλεονέκτημα αλλά δεν χαλαρώσαμε ούτε στιγμή. Για εμάς κάθε αγώνας ήταν σημαντικός και ξεχωριστός. Στη Red Bull πιστεύουμε πως και η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και παλεύουμε γι’ αυτό συνεχώς».

Τέλος, αναφερόμενος στα «donuts» που έκανε αμέσως μετά τον τερματισμό είπε πως «ο μηχανικός μου θύμωσε γιατί μου είπε να ακολουθήσω την προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία, αλλά εγώ σκέφτηκα πως έπρεπε να ευχαριστής με κάποιο τρόπο τον κόσμο στις εξέδρες. Ελπίζω οι αγωνοδίκες να δείξουν κατανόηση».

Οι τελευταίοι όμως πάτησαν στο γράμμα του νόμου και τον τμώρησαν με επίπληξη, εβνώ επέβαλαν και στην ομάδα πρόστιμο 25.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube