Aποκάλυψη: Αυτή είναι η Williams με τα χρώματα της Martini

Aποκάλυψη: Αυτή είναι η Williams με τα χρώματα της Martini

H Martini επιστρέφει στις πίστες μετά το 1975 όταν χορηγούσε τα αυτοκίνητα της Brabham

Η Williams παρουσίασε και επίσημα το μονοθέσιό "ντυμένο" στα χρώματα της Martini, στο πλαίσιο της γνωστής συμφωνίας της με την γνωστή εταιρία ποτών.

Η Martini από την πλευρά της, βλέπει τις θρυλικές ρίγες της να επιστρέφουν στις πίστες και πάλι, αφού η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το 1975 με τα αυτοκίνητα της Brabham.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε Martini στην οικογένεια Williams και να έτσι ξεκινά και απίσημα η παρουσία της Williams Martini Racing, δήλωσε ο ιδρυτής της ομάδας, ο Sir Frank Williams.


Williams και Martini μοιράζονται μια πλούσια ιστορία στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και η συνύπαρξη των δύο εμπορικών σημάτων μας και το κοινό μας πάθος για τους αγώνες καθιστά αυτή τη συνύπαρξη σαν μια  "αποκατάσταση" της φυσικής ροής των πραγμάτων, συμπλήρωσε ο Frank Williams.

Aπό την άλλη, ο Andy Gibson , πρόεδρος της Martini τόνισε πως η Williams Martini Racing παρέχει μια ισχυρή , ολοκληρωμένη πλατφόρμα μάρκετινγκ και προσφέρει δυναμικές ευκαιρίες που θα ενισχύσει το εμπορικό σήμα Martini.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube