Ανοικτό το μέλλον και των δύο οδηγών της Caterham

Ανοικτό το μέλλον και των δύο οδηγών της Caterham

Πιο σίγουρος για το 2014 ο Pic - Μεγάλη η πιθανότητα επιστροφής του Kovalainen

Κανείς από τους δύο οδηγούς της Caterham δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του για το 2014. 
 
Τόσο ο Giedo van der Garde όσο και ο Charles Pic, ήταν και οι δύο νέοι που πριμοδοτήθηκαν μεν από την ομάδα, αλλά δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, έτσι ώστε η επιστροφή του Heikki Kovalainen να είναι πρώτης πρωτεραιότητας για την ομάδα. 
 
Περισσότερες πιθανότητες να διασώσει τη θέση του έχει ο Pic, μάλλον όχι λόγω οδηγικών ικανοτήτων, αλλά διότι έχει την υποστήριξη της Lagardere Group και ενός πιο μακροχρόνιου συμβολαίου.
Ωστόσο ο μάνατζέρ του, ο παλιός οδηγός της F1 Olivier Panis, δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Canal Plus ότι "ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος, γι' αυτό, για καλό και για κακό βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση δεν θα ληφθεί άμεσα, οπότε έχουμε αρκετό χρόνο ως το τέλος της σεζόν".
 
Από την άλλη, ο Jan Paul ten Hoopen, μάνατζερ του Ολλανδού Giedo van der Garde μιλώντας στην εφημερίδα  De Telegraaf είπε: "Είμαστε σε συζητήσεις με τέσσερις ομάδες που έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Giedo."
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες είναι οι Caterham, Williams, Force India και Sauber.
Ο ten Hoopen συμπλήρωσε λέγοντας πως θα ακολουθήσουν συγκεκριμένα ραντεβού και πιο λεπτομερειακές συνομιλίες, υπογραμμίζοντας τις πολύ καλές πρόσφατες εμφανίσεις του van der Garde, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει με νόημα πως "οι θέσεις στη Formula1 είναι κάτι σαν να παίζεις στο καζίνο", υπονοώντας πως όλα εμπεριέχεται και το στοιχείο του τζόγου αλλά και αυτό της... μπλόφας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube