Alonso: Σύντομα θα είμαστε κοντά στη Red Bull

Alonso: Σύντομα θα είμαστε κοντά στη Red Bull

Αισιοδοξία στη McLaren μετά το αποτέλεσμα στην Αυστραλία.

Μετά από μια καταστροφική για τη McLaren σεζόν, όπως ήταν αυτή του 2017, τα μηνύματα που έρχονται με βάση το αποτέλεσμα του GP της Αυστραλίας είναι θετικά και επιτρέπουν στην ομάδα να αισιοδοξεί.

Ο Alonso αμέσως μετά τον τερματισμό στην 5η θέση δήλωσε πως αν φέτος τα πράγματα πάνε όπως τα θέλουμε, σύντομα θα είμαστε σε χρόνους και επιδόσεις κοντά στη Red Bull.

Έχουμε-είπε-μπροστά μας μια εντελώς διαφορετική χρονιά από την περυσινή, αλλά και με τα όσα ζήσαμε γενικά τα προηγούμενα τρία χρόνια. Επιτέλους μπορούμε να κάνουμε αγώνα, κατέληξε, αφού σήμερα εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες του μονοθεσίου και όπως φάνηκε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ενώ κρατήσαμε πίσω τον Verstappen , έναν γρήγορο και αρκούντως επιθετικό οδηγό.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τόνισε ότι η φετινή McLaren έχει ακόμη πολλές δυνατότητες  και το αυτοκίνητο θα γίνει ακόμη πιο γρήγορο με τις αναβαθμίσεις. Στόχος μας είναι να πιάσουμε τις τρεις κορυφαίες ομάδας.  
Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Renault, είπε ότι είχαμε να διανύσουμε ένα μαραθώνιο εξέλιξης και προσαρμογής, αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κληθήκαμε να ενσωματώσουμε έναν εντελώς νέο κινητήρα.
Ο τερματισμός στην Αυστραλία – κατέληξε – μας βρήκε και τους δύο οδηγούς σε βαθμολογούμενες θέσεις και πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα θα πάμε ακόμη καλύτερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube